"A VIII.-nak a 80 százaléka, az alvilág itt zajlik nálam. Reggeltől reggelig megy itt a brutalitás, a verekedés, a késelés, minden" - ezzel a bemutatkozással indul az alábbi videó, melynek főszereplője egy hátrányos helyzetű, integrációra vágyó roma fiatalember, aki Orbán Viktor szerint nem hiába született. A folytatásban a derék főszereplő kb. tucatszor "lövi be" magát (kézzel, szájjal, karba, hasba, lábba, van itt minden), közben megérkezik az immár 17 éves fia, aki magyarázkodásra kényszerül, hogy "csak füvezett" (s ő is megpróbálja belőni aput, de nem sikerül, mert már annyira szétroncsolódott a vénája), majd mire a családapa kellőképpen kioktatta gyermekét, hogy választania kell a drog és a család között, hazaér a friss tűkkel a ház asszonya, aki csatlakozik a tevékenységhez.


Mit tesz ilyenkor egy mindennapi.hu-s, Balavány-féle "keresztény"? Megkérdezi, hogy honnan van több százezer forintjuk kábítószerre, ha reggeltől reggelig a "lövéssel" vannak elfoglalva? Elmegy ezzel a felvétellel a rendőrséghez, hogy ezzel is segítse a bűnözés és a drogkereskedelem elleni harcot, s megmentse idős magyar emberek életét (hiszen nyilvánvaló, hogy az ő kirablásukból vagy akár meggyilkolásukból van pénze a három bűnözőnek a drogra)? Szól a gyámhatóságnak, hogy legalább a még fiatalkorú gyermeket mentsék meg, hiszen ők maguk vallják be, hogy súlyos függő ő is?
Nem, a Balavány-féle magyarellenes álkeresztények nem ezt teszik. Ők Vonának azt kívánják, hogy a rák egye ki a belét, vagy éppen feljelentik a Kuruc.infót, de a nyilvánvaló bűnözői csoportok ellen még véletlenül sem lépnének fel.
Ehelyett két évet várnak (közben pedig sírnak - lásd alább -, mert az rengeteget segít - és persze akkor sem e pusztító vadállatok magyar áldozatait siratják, hanem a szegény romákat, mintha bárki kényszerítené őket erre az - egyébként méregdrága - önpusztításra), sőt még felajánlják, hogy kikapcsolják a kamerát (majd kitakarják a kisebbik cigány arcát), amikor beadja az apjának. Aztán amikor a gyerek börtönbe kerül, az anya eltűnik, az apa meg fél lábbal a sírban van, tehát nem tud már "ártani" nekik ez a videó, akkor egy kis nézettség érdekében bemutatják.

És mit tesznek Balaványék hívei? Hát ők is sírnak...

Most pedig következzék maga a videó. Figyelem, helyenként undorító képsorok:
(Kuruc.info)
Bővebben a Mindennapi.hu-ról: