Állandósult pénzhiány, összeomlás előtt álló épületek - így kongatta a vészharangot Auschwitz vezetősége pár nappal ezelőtt. Tekintsük meg az alábbi képeket, és döntsük el: pont most mondanak igazat a holokamuipar szorgos munkásai vagy mesterségüknek megfelelően újabb arcátlan hazugságokkal próbálnak még több pénzt bezsebelni Európa birkanépeitől.

Alább olvasónk levele és a fényképeiből készített válogatás, köszönet Neki érte!


Tisztelt Kuruc.info!
Az Auschwitzról szóló hírükhöz szeretnék hozzászólni. Két hete voltam a táborban, a tapasztalataim a következők:
Auschwitz I.:
Téglaépületek, nyoma sincs semmiféle rossz állagnak. Vasárnap voltam, tömve volt a múzeum. Egy barakkban még zsidók is voltak, a földön ülve mormogtak valamit, akadályozva a látogatást.













És hogy mennyire jól lopnak a magyarországi zsidók: a magyar holokamu áldozatainak emlékére kialakított barakk messze a legmodernebb technológiát vonultatja föl. Még hogy nincs pénz...


 
Auschwitz II, Birkenau:
Hétfői nap, itt alig volt pár ember. Zömében fa barakkok, mind jó állapotban. Mindenhol látszanak a felújítás folyamatos nyomai. Az új részek még nem szürkültek meg. Azt nem kell mondanom, hogy a téglaépületek itt sincsenek az összeomlás szélén. Népirtásra abszolút semmi bizonyíték nincs. Egy-két kőhalomra kiírják, hogy na itt embereket égettek. Persze ezt így ki hiszi el? Tudom, nagyon sokan. De egyetlen ezt bizonyító épület sem áll. Se gázkamra, se krematórium. Itt is voltak zsidók, egy nagyobb csoportot láttam, messziről hozta a szél a bűzüket.



"A tisztaság egészség" - sok vendég számára meglepő volt e velős német megállapítás akkoriban (is)





Hazudnak reggel, éjjel meg este...