A magyarországi és általában a nyugati média hallgatással igyekszik kiverni az emberek fejéből a három héten át tartó pusztítás képeit. Ne hagyjuk nekik!




A 4 éves palesztin terrorista neve Rawan Abu Taber, és megsérült az izraeli támadás során. Az orvosok éppen súlyos sebeit kötözik a gázai Shifa kórházban. Az időpont: január 21, szerda. A kislány hüvelykujját amputálni kellett, mert megégett. A 4000 palesztin sebesült nagy többségét ebben a kórházban kezelik.
(AP)



Egy palesztin kislány sír egy pocsolya mellett Gázaváros egyik utcájában. Lehetséges, hogy terrorakcióra, netán öngyilkos merényletre készül. Péntek, január 23.
(Reuters)



Egy antiszemita palesztin férfi és kisfia házuk romjai előtt a Jabalya menekülttáborban január 23-án, pénteken.
(Reuters)



Dunja tízéves, húga, Dana pedig öt. Politikailag nyilván roppant mód nem korrekt tankönyveiket nézegetik, amelyeket sikerült megtalálniuk lebombázott házuk romjai alatt. A Gázai övezet déli részén vagyunk, január 24-én, szombaton. 200 ezer iskolás gázai gyerek kezdte újra a tanulást. Sokan közülük elvesztették szüleiket, másoknak földig rombolták az otthonát.
(AFP)



Mohammed Kutkut 14 éves palesztin fiú eltakarja arcát bánatában, mert padtársa, Ahed Qaddas nincs többé. A Jabalya menekülttáborban vagyunk, a Fakhoura fiúiskolában, január 24-én, szombaton. A mögötte ülő fiúk szintén barátaikat gyászolják.
(AP Photo)



Egy palesztin fiú menekíti a háborút túlélt kiscicáját Gázaváros egyik utcájában. Január 23, péntek.
(AP Photo)



A Khadr család tagjai a tűz körül, egy sátor mellett, amelyet földig rombolt házuk mellett állítottak föl. Szombat, január 24, Jabalya menekülttábor.
(AP)

P. O.