David Ward
Újabb tragikomédia zajlik a nemzetközi politikai életben, ezúttal Londonban pattant ki a botrány a holokauszt ürügyén. David Ward, a Liberális Demokrata Párt parlamenti képviselője összehasonlította a zsidó holokausztot a palesztinok 1948 óta tartó szenvedéseivel. Aki él és mozog, élükön a nagy fenyegetőemberrel, Elie Wiesellel, már elhatárolódott, tiltakozott. A bűnös goj honlapjára már horogkeresztet is kitettek.
David Ward, a londoni parlament képviselője, a Liberális Demokra Párt politikusa tegnap meggondolatlanul összehasonlította a zsidó holokausztot a palesztinai arab nép szenvedéseivel. „Izrael naponta szörnyű cselekedeteket követ el a Gázai övezetben és a megszállt Ciszjordániában”, írja világhálós oldalán a brit politikus két nappal a holokauszt nemzetközi emléknapja előtt, majd minden alapot nélkülöző állítását így folytatja: „Nagyon szomorú, hogy a zsidók, akik elképzelhetetlenül sokat szenvedtek a holokauszt idején, nos, pont ők képesek szörnyűségeket elkövetni a palesztinok ellen alig néhány esztendővel a megsemmisítő-táborokból történt kiszabadulásuk után”, írja a megátalkodott goj.

Ward honlapjára máris kitették a horogkeresztet
David Ward honatyára már tegnap rárontott a saját pártja, a Liberális Demokrata Párt vezetősége, megszólalt a nagy erkölcsprédikátor Elie Wiesel és elítélte az angol képviselőt, miközben föltörték a politikus honlapját, és fényképe mellé horogkereszteket tettek ki a méltán fölháborodott holokauszt-túlélők harmad- és negyedgenerációs tagjai. A brit politikai és közélet szinte valamennyi jelentős szereplője az ismert hovatartozású sajtó útján és fölerősítésével már elhatárolódott David Ward képviselő összehasonlításától, s mindenki arra számított, hogy a politikus legalább nyilvános bocsánatot kér bűnös véleménynyilvánításáért.

David Ward Facebook-képe
De nem így történt. Nem kért bocsánatot, hanem még rá is tett egy lapáttal: „Végül is csak tényeket említettem, s van elég bizonyíték a szavaim és állításaim alátámasztására”, jelentette ki Ward képviselő, aki megnyilatkozásából ezt a következtetést vonta le: „Amikor a holokauszt szörnyűségeit vizsgáljuk, s igyekszünk levonni annak tanulságait, azt látjuk, hogy maguk a zsidók nem tanultak belőle semmit”, jelentette ki David Ward, a Liberális Demokrata Párt parlamenti képviselője.
David Ward angol politikus elképesztő módon össze merte hasonlítani a zsidó holokausztot a zsidók által szülőföldjükről, településeikről, otthonaikból elűzött, földönfutóvá tett közel egymillió palesztin, illetve a blokád alatt tartott Gázai övezet és a megszállt, az izraeli hadsereg és fegyveres zsidó telepesek által gyilkolászott, életterétől megfosztott ciszjordániai palesztinok sorsával. Az ilyen, minden alapot nélkülöző összehasonlítás felháborító, ezért követeljük a londoni Towert megvilágító fények lekapcsolását. Lehetőleg minél előbb és minél hosszabb időre.
Júszef el-Kudszi – Kuruc.info