Amint azt az MTI-re hivatkozva közöltük, zsidó gyűlölködők kereszténygyalázó föliratokat mázoltak egy keresztény templomra. Az MTI azonban csak az "ez az ára" föliratról tud, holott ennél keményebb üzeneteket is maguk után hagytak a kiválasztottak. Az MTI zsidókkal kapcsolatos elhallgatásos füllentésén már nem csodálkozunk, ám azon igen, hogy ilyen esetekben a római katolikus vallás magyarországi illetékesei miért nem tiltakoznak.

"Majom Jézus" és "bosszú"az egyik gépjárműn (Fotó: Joszi Zámír)
A jeruzsálemi Sion hegyen a Szűzanya elszenderülésének (dormitio) helyén emelt Dormitio-templom altemplomában megcsodálhatjuk a Magyarok Nagyasszonya-kápolnát, Muzsinszky Nagy Endre festő-, Zsellér Imre mozaikművész és mások alkotását. A Dormitio-templom külső falára és az egyház személyzetének tulajdonát képező járművekre írtak gyűlölködő szavakat ma éjszaka a zsidók. Először is, az MTI közlésével ellentétben a zsidó telepesek és támogatóik által a keresztény és muszlim szent helyekre gyakorta fölírt héber "tág mehír" (תג מחיר) jelentése nem "ez az ára", hanem "árcédula".

"Majom keresztények" a Dormitio-templom falán (Fotó: Joszi Zámír)
Fontosabb azonban az, amit az MTI elhallgatott. A templom mellett álló gépjárműveket nem csak egyszerűen telefirkálták, hanem a kocsikra és a templom falára az MTI által nem említett "bosszú", "keresztény majmok" és a "majom Jézus" szavakat is fölírták - derül ki a Válláh!Hádásot héber hírportál beszámolójából. Az izraeli sajtó szerint a zsidó gyűlölködők így akarták megbosszulni az Ávitár Borovsky zsidó telepes ellen harminc nappal ezelőtt egy muszlim palesztin által elkövetett halálos merényletet. Hogy ehhez mi közük a Szűz Mária elhunytának szent helyét őrző európai bencéseknek, azt még nem tudjuk.
Júzsef el-Kudszi - Kuruc.info