Jáír Lápid izraeli miniszter, az egyik kormánykoalíciós párt elnöke, a rossz emlékű, magyargyűlölő Joszéf Lápid fia néhány perccel ezelőtt az Izraeli Tv 2 Híradójában indulatosan kijelentette: "a humánis magatartásunknak is van határa".

Jáír Lápid erkölcsöt prédikál a magyaroknak az Országházban
Jáír Lápid izraeli pénzügyminiszter, a Van Jövő kormánykoalíciós párt elnöke néhány perccel ezelőtt az Izraeli Tv 2 Híradójában a többi között ezt mondta: "az a szándék, hogy az ENSZ bizottságot kíván fölállítani az izraeli hadsereg által a Gázai övezetbeli polgári lakosság ellen elkövetett háborús bűnök kivizsgálására, nem más, mint mocskos képmutatás, mert a mienk a világ legerkölcsösebb hadserege", jelentette ki a Budapesten nem is olyan régen a magyaroknak az Országház szószékéről erkölcsöt prédikáló, a Jobbikot "magyar" politikusokkal közösen mocskoló Lápid.
Hogy mennyire igaza van, azt bizonyítja a Kudsz el-Ihbárijjá hírportál által kitett videó is, amelyen az látható, hogy a világ legerkölcsösebb hadserege robbantással miként rombol porig egy nyolcemeletes lakóházat a gázavárosi Tell el-Havá negyedben.
"Jelenleg komolyan fontolgatjuk a Gázai övezet megszállását, s egyáltalán, föl kell számolni a Hamász infrastruktúráját még mielőtt a tűzszünetről beszélnénk. A humánus magatartásunknak is van határa", jelentette ki Budapest díszvendége. Lápid ezután fölindultan és harcias hangnemben így folytatta: "a humanista megfontolások miatt egyetlen katonánk sem sebesülhet meg a Gázai övezetben. A Hamász terrorszervezet, amelyet meg kell semmisíteni. Ez a legfontosabb célunk."
Hering J. - Kuruc.info