A Nyugat által mérsékelt iszlamista ellenzéki csoportnak nevezett Núr ed-Dín ez-Zenki nevű dzsihadista terrorszervezet a szíriai Aleppo kormányzóságban lefejezett egy tizenkét éves palesztin fiút. A Bassár el-Ászád elnök Szíriai Arab Hadserege ellen a Nyugat és a Nyugat-barát arab országok támogatásával harcoló Szabad Szíriai Hadsereg kötelékébe tartozó Núr ed-Dín ez-Zenki nevű terrorszervezet azzal váddal fejezte le a palesztin származású kisfiút, hogy harcolt ellenük a szíriai kormánycsapatokat támogató palesztin fegyveres szervezet tagjaként – jelenti az almanar.com hírportál.
Zoom
Ábdulláh Íszá a kivégzése előtt (fotó: almanar.com)
A Núr ed-Dín ez-Zenki nevű terrorszervezet emberállatai kitették az egyik közösségi oldalra a kisfiúról lefejezés előtt, majd után készült fényképeket, illetve a lefejezését megörökítő videót. A kivégzés előtti képeken az egyik „mérsékelt” terrorista azzal vádolja a kisfiút, hogy egy fegyveres palesztin szervezet keretében harcolt Bassár el-Ászád elnök oldalán. A másik felvételen a kisfiú lefejezése látható. Szíriai palesztin körökben, így a Bassár el-Ászád szíriai elnököt támogató Livá' el-Kudsz (Jeruzsálem Brigád - لواء القدس) nevű fegyveres szervezet cáfolta, hogy a kivégzett fiú bármelyik palesztin fegyveres szervezet tagja lett volna, vagy egyáltalán fegyver lett volna a kezében.
Zoom
A Núr ed-Dín ez-Zenki terroristái Aleppóban (fotó: Sky News Árábijjá)
A terroristák az Aleppo kormányzóság területén fekvő Hándárát városkában, pontosabban az ottani 'Éjn et-Tell palesztin menekülttáborban rabolták el egy 'Ábdulláh 'Íszá' nevű 12 éves kisfiút, majd átszállították Máshád városba, ahol lefejezték. A videofelvételen a kisfiú végig tagadja, hogy harcolt volna a terroristák ellen. A gyilkosok a kivégzés előtt azt is ordítozták, hogy Bassár el-Ászádnak elfogytak a katonái, ezért már gyermekeket is küld ellenük harcolni. A videón többször is lehet hallani, hogy az emberállatok közül valaki a „tákbír!” (mondjunk Alláhu ákbárt!) felkiáltással tüzeli a társait. Máshádba érve a „mérsékelt” ellenzékiek a tender leeresztett platóján heves alláhuakbározás közepette lemészárolták a palesztin kisfiút.
J. el-Kudszi – Kuruc.info