Bernie Ecclestone, a Forma1 ura és felesége, Fabiana Flosi napjai kétségek között telnek. Még pénteken történt, de csak most került nyilvánosságra, hogy Ecclestone anyósát elrabolták.
Zoom
A feleség és a kedves mama
Fabiana 67 éves édesanyjáért 36,7 millió dollárt követelnek az emberrablók, a hírek szerint már azt is meghatározták, hogy az összeget fontban kérik, négy egyszerű nejlonzacskóba csomagolva. A család és a rendőrség folyamatos kapcsolatban van az emberrablókkal.
Egyelőre nem tudni, hogy a milliárdos Ecclestone kifizeti-e az összeget vagy sem (ez nyilván a rendőrségi akcióig nem derül ki) a hírek szerint, bár Brazíliában nem szokatlan bűncselekmény az emberrablás ez a váltságdíj olyan komoly összeg, amire eddig nem volt példa.
A 85 éves Ecclestone és a 38 éves Fabiana még 2009-ben találkozott egymással a Forma1 brazíliai nagydíján – Fabiana volt az esemény akkori marketingigazgatója. A pár végül három, évvel később, Ecclestone válása után házasodott össze. Bernie Ecclestone-nak, Nagy Britannia negyedik leggazdagabb üzletemberének ez a harmadik házassága, a nő pedig természetesen őszinte szerelemből ment hozzá.
Zoom
(Híradó - Daily Mail nyomán)