A berlini szövetségi kormány az éj leple alatt, titokban repülőgépekkel, charterjáratokon tömegesen szállítja az afroázsiai migránsokat a németországi nagyvárosok repülőtereire, majd onnan a Migrációs és Menekültügyi Szövetségi Hivatal utasítására buszokkal a különböző befogadótáborokba. A Balkánon keresztül egyelőre nem érkeznek a migránsok Németországba, a sáskahadat szállító autóbuszok és vonatszerelvények is teljesen eltűntek, ezért az átlag német polgár azt hiszi, hogy alább hagyott a Nyugat-Európa megszállása. Csakhogy a látszat csal, mert a németországi repülőterekre éjszakánként titokban, charterjáratokon tömegesen ömlesztik a migránsokat – írja a Kopp Online német hírportál.
Zoom
A Köln-Bonn repülőtér (fotó: Kopp Online)
Angela Merkel „nagy szakmai tudással bíró” migránsai az eddigi gyakorlattal ellentétben mostanában nem különvonatokon és autóbuszokon érkeznek meg Németországba, hanem a szilveszteri kölni, majd az azt követő további események után manapság már nem olyan szíves vendéglátó németek elől szinte elrejtve, titokban, éjszakai repülőjáratokon, majd autóbuszokkal szállítják őket a különböző befogadóállomásokra. A Kopp Online több szemtanúra is hivatkozva azt írja, hogy mivel a balkáni útvonalon keresztül szinte teljesen megszűnt a Németországba irányuló migránsáradat (leginkább a magyarok érdemeként – S. S.), az most egészen új és meglepő útvonalra tevődött át: a kontinenshódítókat Törökországban, Görögországban, Bulgáriában és egyes észak-afrikai arab országban a német kormány kezdeményezésére felszállítják az éjszakai charterjáratokra, majd egyesen Németországba viszik őket.
Zoom
A Köln-Bonn repülőtér éjszakai és nappali járatainak menetrendje
A nevezett hírportál kiemeli, hogy a német sajtó még mindig hallgat a németországi repülőtereken éjszakánként észlelhető élénk forgalomról. Példának okáért a portál megemlíti a Köln-Bonn repülőtéren augusztus 8-án érvényben volt menetrendet. Az érkező gépek tanulmányozása után rögtön kiderül, hogy éjjel 00:30 órától kezdődik a „migránscsúcsforgalom” az említett repülőtéren, miután a Törökországból és Görögországból induló repülőgépek szinte egymásután szállnak le egészen reggel hat óráig, miközben a Földközi-tenger keleti térségéből a Köln-Bonn repülőtérre nappal mindössze egyetlen gép érkezik, illetve indul abba a térségbe. Hogy miért csak egy? Hát azért, mert a legutóbbi terrorcselekmények miatt az oda irányuló német turistaforgalom nagyon lecsökkent. Éjszaka viszont van, amikor tizenhárom repülőgép is érkezik.
Zoom
Migránsok a hannoveri repülőtéren (fotó: Kopp Online)
E hét keddjén például 00:30 órától kezdve a következő helyekről érkeztek charterjáratok a Köln-Bonn repülőtérre:
00:30 óra: Szaloniki (Görögország)
00:55 óra: Isztambul (Törökország)
00:55 óra: Adana (Törökország)
01:25 óra: Izmir (Törökország)
01:25 óra: Isztambul (Törökország)
01:50 óra: Adana (Törökország)
02:25 óra: Antalya (Törökország)
02:40 óra: Antalya (Törökország)
02:45 óra: Antalya (Törökország)
02:50 óra: Antalya (Törökország)
04:20 óra: Ankara (Törökország)
05:35 óra: En-Nádor (Marokkó)
06:05 óra: Izmir (Törökország)
A Kopp Online hírportál szerint egyértelmű, hogy az elmúlt hetekben migránsszállító légihíd működik a török és a német városok között. A Köln-Bonn repülőtér forgalma után érdemes megtekinteni a hannoveri repülőtér 01:35 óra és 06:15 óra közötti menetrendjét is, pontosabban azon városok neveit, ahonnan a charterjáratok érkeznek: Burgasz (Bulgária), Heraklion (Görögország), Izmir (Törökország), Antalya (Törökország) és Ankara (Törökország). Willkommen!
S. Stuttgarter – Kuruc.info