Az LMP, a nyugat-európai, nigger- és arab-barátságukról híres zöldpártok édestestvére, már a 2010-es választások előtt egyértelműsítette (elemzésünk ITT), a bevándoroltatás híve. Ami, ismerve a nyugati gyakorlatot, azt jelenti, hogy ide szintén csak a hulladék (észak-afrikaiak és arabok) jönne.
Azt ugyanis senki sem gondolhatja komolyan, hogy Cigányisztánba bárki más (mondjuk egy magasan képzett dél-koreai vagy akár indiai mérnök, azaz olyanok, akik dolgoznának, akikből hasznunk lenne) be akarna települni. Ők még a sokkal gazdagabb Nyugat-Európát is elkerülik, hát még Magyarországot. Nekünk maradna az írástudatlan, munkakerülő, bűnöző, életvitelben a cigányokra ütő, ráadásul 99%-ban muzulmán, azaz kifejezetten ellenséges vallású nigger meg arab.

Derék mozlimjaink most az általuk már így is teljesen elfertőzött Svédországban „alkottak”. Az ITTENI cikk (Google Translate „angol” fordítás ITT; plusz angol összefoglaló ITT) beszámolója szerint húsz, 17 év körüli menekült (gy.k. arab-mozlim-nigger) megerőszakolt több 11 év körüli svéd lányt Stockholm egyik fürdőjében. Az impotens, arab/niggerseggnyaló svéd rendőrség egyetlen egy arabot sem vett őrizetbe.

Apropó, ha már mozlimok és Svédország. A tegnapi Aftonbladet beszámolt arról, hogy egy muzulmán apa 48 késszúrással meggyilkolta a 21 éves lányát, azért, mert az nyugati módon merészelt öltözködni és élni. A következőket mondta a rendőröknek: „Igen, dicsőség a Teremtőnek, meggyilkoltam!” Nos, az Európába pofátlankodott muzulmánok ilyenek – bizonyos tekintetben (vallási, gyilkos fanatizmus) még a cigányoknál is rosszabbak. És ezekből akar még többet az LMP. Köszönjük, nem!

Az uszodás esetről készült angol feliratozású videó:
 
Kapcsolódó: