Zavargások robbantak ki vasárnapra virradóra London Tottenham városrészében szombat este amiatt, hogy rendőrök megöltek egy négygyerekes családapát - adja hírül az MTI, szokás szerint erősen tompítva - és akkor még finoman fogalmaztunk - a cselekmények lényegét. A lelőtt színesbőrű nagy valószínűség szerint drogkereskedéssel tartotta fenn négy, hasonló bűnözői karrierre szánt gyermekét.
 

A  fajvédő tüntetés rendbontássá fajult a tottenhami rendőrőrs előtt: a tiltakozók összecsaptak a helyszínre vezényelt rohamrendőrökkel, üvegpalackokkal és petárdákkal dobálták őket. Kétszázan gyűltek össze, hogy tiltakozzanak annak a 29 éves nigger drogdílernek a halála miatt, akit a minap lövöldözés közben lőttek le rendőrök.
Felgyújtottak két rendőrautót és egy emeletes buszt, betörték a környékbeli üzletek kirakatait. Helyszíni jelentések szerint fosztogattak is: megpakolt bevásárlókocsikkal hagyták el a helyszínt.
Tottenham nemcsak London, hanem általában véve Anglia egyik legnincstelenebb környéke, ahol a gyerekek fele szegénységben él - bizonyítva ezzel a niggerek alacsonyabb rendű mivoltát, hisz hiába költöztek be az afrikai viszonyokhoz képest paradicsomnak számító londoni viszonyok közé, lefosztották környezetük. Itt van a főváros egyik legnagyobb nigger közössége. A niggerlázadások, a rendőrséggel szembeni ellenérzések, illetve az erőszakos tömegmegmozdulások nem új keletűek. 1985-ban halálos áldozatokat követelő zavargások robbantak ki itt, miután egy asszony házkutatás közben szívelégtelenségben meghalt.

A lelőtt feka drogdíler
A mostani rendteremtési próbálkozás során nyolc brit rendőr került kórházba, erről sem akar az MTI tudomást venni, nem illik bele a multikultit támogató felfogásukba.
(MTI korrigálva a BBC, The Guardian, The Globe and Mail alapján, képek: Daily Mail, The Globe and Mail)
Képgaléria: