Nem csak kiváló publicisztikák olvashatók ebben a dossziéban, hanem olyan ismeretlen kincsek is fellelhetők itt Bistrán Demeter jóvoltából, amelyek igencsak kellemetlenül érintik azokat, akikről szólnak. Egyrészt a tények miatt, melyeket szeretnének elfeledtetni, megmásítani (kedvenc kifejezésükkel: a múltat eltörölni), másrészt pedig azon vélemények miatt, melyekre nem lehet legyinteni, s azt mondani, hogy ezt csak őrült, gyűlölködő antiszemiták/homofóbok/nácifasiszták stb. mondják, nem kell foglalkozni vele.
Zoom
Mert hát arcára fagy az áltoleráns mosoly a liberálisnak vagy éppen a filoszemita polgárinak, amikor Márai Sándor véleményét ismeri meg a zsidókról vagy a ferde hajlamúakról, és persze akkor sem jutnak szóhoz, ha Gárdonyit, Móriczot, Eötvöst vagy éppen Bajcsy-Zsilinszkyt idézzük, és mutatjuk be eredetiben, ha kell.
Ugyanígy kínos az érintetteknek szembesülni a hazai zsidó rémuralom tényeivel s az abban játszott szerepükkel, vagy az olyan ballib hősöknek eddig homályban tartott oldalával, mint Imre Kertész, Nagy Imre, Faludy és a többiek.
Becsülje meg a kedves olvasó ezt az értékes fegyvertárt, mert óriási munka egy-egy ilyen "mini atombomba" megtalálása - de egyben fokozottan pusztító hatású is az ellenségre nézve.
Nagyjaink a zsidókról
Forradalom, bolsevizmus és zsidóság
Imre Kertész és a valóság
Nagy Imre, drága Sztálin elvtársunk odaadó híve
Faludy és a többiek
Legkiválóbb vallási vezetőink és a zsidóság
Egy kis történelem
A gáz felrobbant...
Objektív rendetlenség
Vádlóink és a Hóman Bálint-ügy
"Párját ritkító csőcselék" - további írások