Ennyit sem ér a bankok segítsége
A cionista kormány által felvett IMF-hitel - melyet mi kell majd visszafizessünk - jórészét a kisember-ellenes, törlesztőrészletet emelgető, szerződésszegő bankok megsegítésére költötte a tolvajkormány - a hazai kis és közepes cégek megtámogatása helyett - , akár csak 500 milliárd forint költségvetési közpénzt. A hála: méginkább szívják vérünket, egyenesen büntetik a magyar termelést és exportot, állami támogatással!
Kapcsolódó cikkek:
Azt mondták nekünk, minden eszközzel azt próbálják belénk sulykolni, hogy a bankok nélkül nem működik a gazdaság (pedig de, zsidó bankok nélkül nagyszerűen, a köz javát szolgálva működik, lásd 1930-as, 40-es évek és a mai Távol-Kelet). Az Erste Bank nélkül sem, például. Azonban ha megnézzük, hogy mire ad "fejlesztési" hitelt egy magyar vállalkozónak az ominózus pénzintézet, akkor igencsak meglepődünk. Már aki, tegyük hozzá, hisz sokunk számára már egyértelmű: a bankok a zsidó gyarmatosítás előretolt bástyái. Idézzük a banki feltételek közül az egyiket: „import áruk előnyben részesítése hazai árú helyett”. Érdekes, nem? Normális államokban az ilyen elképzelhetetlen, itt meg már nem is palástolják a héber patkányságot...


(Olvasói figyelemfelhívás nyomán, Geyer)
Egy másik olvasónk helytálló megjegyzése: Tisztelt Kuruc.info! A Gyarmatosítás: "adunk hitelt, ha nem hazai árut szerzel be" című cikketekben elfelejtettétek kiemelni, és a cikk elemző részében sem szerepel, hogy az Erste Bank nem csak a hazai árut előnyben részesítő vállalkozásoknak NEM AD HITELT, hanem az "EXPORTTAL kapcsolatos beruházás" is szerepel a nem finanszírozható tevékenységek között!
Ez tehát azt jelenti, hogy a külföldi eladásra szánt magyar árukat előállító cégeket sem támogatja a bank és az Új Magyarország Fejlesztési Terv mögött álló cionkormány, pedig a külkereskedelmi mérlegben pont az export szerepel pozitív, azaz számunkra, a magyar gazdaság számára előnyös tételként, a külföldi áru behozatala, az import pedig negatív, azaz a mérleget csökkentő tényező! A magyarázat teljesen logikus: ha külföldi piacra tudjuk kivinni a magyar termékeket ( export ), akkor annak a nyeresége itthon jelentkezik, tehát pénz áramlik külföldről a magyar gazdaságba, amikor pedig külföldi ( import ) árut vásárolunk, annak a haszna kiáramlik az országból és egy másik állam gazdaságát gyarapítja. Ennek az ismeretében elgondolkodtató, hogy vajon miért nem támogatja a hazai árukat és az exportot a magyar(országi) (cion)kormány és a nemzetközi pénzoligarchia kezében levő bankok... A választ természetesen ismerjük... Szebb jövőt!
Egy olvasó
Megjegyzés 2.: A tárgyban szereplő cikkel kapcsolatban szeretném megjegyezni, hogy ezen hitelnek csak a közvetítője a magyarországi kereskedelmi bankok néhány szereplője.
A hitelt a MFB adja az "Új Magyarország" program keretében. A hitel folyósításának feltételeit is ők szabták meg. Azaz itt állami hitelről van szó. Valószínűleg az IMF hitelből adják. A kamatokat és a részleteket mi magyarok fogjuk fizetni de nem nekünk fog hasznot hajtani!