A Gabolexin kizárólag természetes összetevőkből, gyógynövényekből álló, a szervezet egészére ható, immunrendszer-stimuláló, táplálékkiegészítő készítmény, mely alkalmazható:
Daganatos betegségek kiegészítő kezelésére
A sugárkezelés, a kemoterápia mellékhatásainak enyhítésére, megszüntetésére
A szervezet saját védekező erőinek aktiválására, az immunrendszer erősítésére
Megelőzésre, prevencióra, az erőnlét javítására
A Gabolexin jótékony hatását, a szert alkalmazó orvosok és a Gabolexint szedő daganatos betegségben szenvedő több száz beteg pozitív véleménye, valamint a betegektől kapott friss szakorvosi leletek, és nem utolsó sorban, az összetevők tudományosan bizonyított rákellenes hatása igazolja.
A Gabolexin atyja, egy magyar származású, Németországban kutatómunkát folytató feltaláló, aki több mint húszévnyi kutatás eredményeként alkotta meg a Gabolexin alapját alkotó készítményt.
A Gabolexin kizárólag természetes összetevőkből, gyógynövényekből álló, a szervezet egészére ható, immunrendszer stimuláló készítmény, nem csak daganatos betegek részére.
A Gabolexin egy kis darabszámban készülő, védjeggyel ellátott minőségi termék, melynek hatóanyag-tartalma egyedülálló, és a szert alkalmazó betegek visszajelzései alapján, a daganatos betegségek kezelésében mutatott jótékony hatása kiemelkedő. A tapasztalatok azt mutatják, jótékony hatásai az első, de maximum a második hónapban már bizonyíthatóan jelentkeznek, sőt egyes esetekben már ekkor látványos javulás érhető el.

A készítmény nem helyettesíti a szakorvos által előírt kezelést, kiegészítő kezelésként alkalmazható!
Milyen esetekben javasolt a Gabolexin használata?
Tapasztalataink és gyógyult betegeink visszajelzései alapján a következő esetekben javallott a Gabolexin Forte és Plus alkalmazása: daganatos betegségek kiegészítő kezelése (pl: következő ráktípusoknál: leukémia, tüdőrák, emlőrák, prosztatarák, hólyagrák, bőrrák, gyomorrák, vastagbélrák, májrák), sugárkezelés, kemoterápia és egyéb klinikai kezelések mellékhatásainak enyhítésére, az erőnlét javítására, a szervezet saját védekező erőinek aktiválására.
A szert alkalmazó gyógyult betegeink visszajelzései, tapasztalatai azt mutatják, hogy azon daganatos betegek, akik kemoterápia alatt is szedik a Gabolexint, nem tapasztalták a kemoterápia és a sugárkezelés mellékhatásait és sokkal jobban viselték a kezeléseket.
A Gabolexin, természetes gyógymódként kiváló kiegészítője lehet a daganatos sejteket pusztító kemoterápiának, illetve a sugárkezelésnek, hiszen egyrészt segít a szervezetnek elviselni, túlélni a terápiák mellékhatásai okozta traumát, másrészt az immunrendszer saját védelmi rendszerének újjáélesztésével maga is segít a rákos sejtek elleni küzdelemben.
Bővebb információ a termék honlapján található: www.gabolexin.hu
Zoom
Zoom