Font Sándor és Varga István, a Fidesz képviselői is felkerültek az alvó képviselők tablójára, miután egy jobbikos honatya lencsevégre kapta őket, s mobiltelefonja képeinek rendezése során most elküldte a Kuruc.infónak. Ön is szokott aludni a munkahelyén?

Immár általános gyakorlatnak tekinthető ez a fideszes törvénygyár mamelukjai közt. Nem csak a lisszaboni szerződést szavazták meg olvasatlanul, máskor sem követik az üléseket - már ha egyáltalán bent vannak munkahelyükön, akkor sem. Legutóbb Mágori Józsefné (szintén Fidesz) hasonló fényképe kavart dupla botrányt, hiszen mint kiderült ezzel kapcsolatban: budapesti lakása van, mégis - törvénytelenül - felveszi a lakhatási támogatást a fideszes képviselőnő. Sőt, a botrány ellenére a mai napig felmarkolja ezt a céltámogatást.

A szintén fideszes Mágori Józsefné hiába veszi fel a lakhatási támogatást, nem szálláshelyre költi
Decemberben Novák Előd tette közzé Facebook-oldalán a mobiltelefonjával készített videóval, hogy elaludt a Parlamentben a szavazások közt az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságának elnöke, pedig épp a magyar föld külföldi kézbe adását tiltó jobbikos javaslat szűk vitája zajlott, frakciónként két perces időkeretben.
A viták döntő többségén persze nem is vesznek részt a képviselők, még ha tévéközvetítési idő van, akkor sem nagyon. Kövér Lászlót sem zavarja ilyenkor az "Országgyűlés tekintélyének csorbulása". Ráadásul a tévénézők megtévesztése érdekében bevett csalás, hogy az épp felszólaló kormánypárti képviselő köré ül az a néhány mameluk, aki a 262 Orbán-csicska közül épp ezen a munkahelyén tartózkodik. Ahogy a Kuruc.info leleplező képsorozatának címe is szól: Üléshalmozó biodíszletek pótolják az álláshalmozó képviselőket.

"Népvándorlással" próbálnak jelen lévőnek tűnni a fideszesek - a kamera ezt nem mutatja, csak az épp felszólaló képviselő szűk környezetét
(Kuruc.info)