A Magyar Kommunista Munkáspárt egyik tagjának háza előtt gyűltek össze "az erős államban gondolkozó hazafias erők", a gyerekeket néven nevezve, az elmúlt hetekben osztódással igencsak megszaporodó Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) és a Munkáspárt, október utolsó napján.
Zoom
Ifj. Győrkös István és Thürmer Gyula
A "hungaristák" az eseményről készített beszámolójukban megjegyezték, "az a kommunizmus és az a hungarizmus, mely ott Érden közösen tüntetett, már rég nem az az ideológia, amely a másik megsemmisítését tekinti elsődleges feladatának." Győrkös István, az MNA helyettes vezetője megnyugtatta a gyér publikumot, nem érdekli már őket sem a múlt: "nem tudnak minket összeugrasztani, mert a történelmi előítéletekre már nem vagyunk kíváncsiak". Ezt az elvet támasztotta alá a kommunisták vezére, aki szerint "most nem a múltról kell vitatkozni, csak a jelen számít". Szent októberünk utolsó napján, a gonosz ellen vívott szabadságharcunk vérbe fojtásának 56. évfordulója előtt, a mai napig hithű kommunista Thürmer, az MNA legújabb szövetségese mindezt megfejelte még a következő félmondattal is: "nem az a lényeg már, hogy mi volt 1956-ban".
A múltat immár közös erővel végképp eltörölni kívánó - saját szóhasználatukkal élve - "szélsőkoalíció" a Magyar Kommunista Munkáspárt egyik tagja, Kovács István kilakoltatásának megakadályozására gyűlt össze Érden és győzelemként értékelte az összeborulásukkal állítólag megvédett komcsi háza előtti performanszot.
Nagyon gyenge lábakon álló magyarázat, hogy a közös jó cél teszi indokolttá ezt a perverz összefogást. Gondoljunk csak bele: pl. Gyurcsány bandájának ugyanúgy érdeke a narancsos forradalmárok megbuktatása, akárcsak a Jobbiknak. Akkor ebből egyből az következik, hogy... De ne is vizionáljunk ilyen gyomorforgató fantazmagóriákról! Maradjunk annyiban, hogy portálunk Vonáék esetében sem hagyná szó nélkül a szövetkezés legkisebb jelét sem az ellenséggel, bújjon az akár narancs, akár csillag, vagy hízott májú állat álarca mögé.
A "Magyar Nemzeti MunkáSSpárt" első kongresszusáról készült felvétel alább megtekinthető.
(Kuruc.info)