Néhány olvasónk kételkedett az elfogott MSZP-s levelek valódiságában - nos, megérkezett a megerősítés, anélkül, hogy kértük volna. Levelet kaptunk ugyanis Németh Imre informatikai és adatvédelmi igazgatótól, melyben közölte, hogy álláspontjuk szerint mind a levelek megszerzése, mind pedig a közzétételük bűncselekmény, ezért távolítsuk el az összesen 95 ezres nézettséggel büszkélkedő anyagokat. A felszólításnak négy órán belül kell eleget tennünk, különben baj lesz. A kemény felszólítás és a szigorú határidő miatt remegő kézzel írjuk e sorokat.

Évek óta rendszeres olvasóink, igyekszünk hát őket is gyakran szerepeltetni
(a kép egy parlamenti ülésen készült)
Íme a levél:
Feladó: Németh, Imre <imre.nemeth@mszp.hu>
Címzett: szerk@kuruc.info
Tisztelt Szerkeztőség!
Szeretném felhívni a figyelmüket, hogy a http://kuruc.info/r/6/114972/ és a http://kuruc.info/r/6/114940/ url-en található anyagok vélhetően bűncselekményből származnak, valamint a levelek megjelentetése - függetlenül azok megszerzési módjától - önmagában is bűncselekmény.
Felszólítom ezért Önöket, hogy a tartalmat weblapjukról 4 órán távolítsák el.
Üdvözlettel:
Németh Imre
informatikai és adatvédelmi igazgató
30.488.88.22
Németh Imre és kenyéradói hamarosan megismerkedhetnek a felszólításra adott válaszunkkal, ezért javasoljuk, hogy kövessék figyelemmel a Kuruc.infót a továbbiakban is, s böngészgessenek bátran, hátha találnak valami jópofa képet, videót vagy cikket, amit továbbküldhetnek egymásnak.
Kapcsolódó: