"Imázskampányt" indított a hónap elején a Demokratikus Koalíció, a Gyurcsány Ferenc elnököt ábrázoló, Összefogással a Köztársaságért feliratú óriásplakátokkal folytatott akcióval jobban meg szeretnék ismertetni a DK nevét a közvéleménnyel.
A "jó hírt" a buzoid Molnár Csaba közölte.

Egy 2010-es korrigált plakát
A párt ügyvezető alelnöke és kampányfőnöke azt írta, hogy a Gyurcsány Ferenc elnököt ábrázoló, Összefogással a Köztársaságért feliratú óriásplakátokkal folytatott akcióval egyrészt összefogásra szólítják fel az ellenzéki pártokat, másrészt jobban meg szeretnék ismertetni a DK nevét a közvéleménnyel. (Magyarul: az agyhalott MSZP-s kádáristák a mai napig nem tudják felfogni, hogy szeretett szemkilövőjük más pártban politizál, erről maga ElQró is gyakran panaszkodik - a szerk.)
A kampány a Facebookon folytatódik, majd szórólapozással és kitelepülési sorozattal fejeződik be. Az akció során több mint ötszáz plakátot tesznek ki, elsősorban vidéken és kistelepüléseken.
A közlemény szerint a plakátkampány mintegy nyolcmillió forintba kerül, amit adományokból, valamint a DK vezetőinek és országgyűlési képviselőinek személyes felajánlásaiból (azaz lopott pénzből) finanszíroz az állami támogatásban nem részesülő antimagyar párt.
Mi viszont szeretnénk őket egy kis támogatásban részesíteni: tájékoztatni arról, mit gondolnak róluk és eddigi tevékenységükről a magyar emberek. Tekintsék úgy, hogy megspórolnak ezzel egy költséges felmérést.

Várjuk a photoshopos alkotásokat vagy a fényképeket a korrigált, kiegészített plakátokról - és természetesen közzé is tesszük őket. Korábbi gyűjteményünk: 2010-es korrigált és photoshopos választási plakátok
Ez az alapplakát:
Zoom
(Kuruc.info - MTI nyomán)
Frissítés: Olvasóink alkotásai:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Megérkezett az első "kültéri" alkotás is - veszprémi hazafiak munkája:
Zoom
Zoom
Zoom
További kültéri korrekciók:
Zoom
Zoom