Egy váci nemzettársunk, Bodrogi Attila számára kérnek segítséget a bajtársai. Az idén 30 esztendős fiatalember, aki egy 6 éves kislány apukája, egy ritka betegség miatt kórházba került. Állapota válságos, a rá váró beavatkozásokhoz nagy mennyiségű ABrh+ csoportú vérre van szükség.
Kérik, hogy aki ilyen vércsoporttal rendelkezik, és szándékában áll segíteni, az az alábbi vérellátók bármelyikében, az alábbiakban leírt módon (célzottan) adjon vért Attila számára.
Ahhoz, hogy Attila javára adjon valaki vért, a véradáskor be kell diktálnia a következő adatokat:
Név: Bodrogi Attila
Született: Vác, 1984. 8. 18.
Anyja neve: Banyár Ágnes
Taj száma: 039-865-938
Vácon minden hétfőn - így legközelebb július 28-án - van lehetőség véradásra 8 és 17 óra között. Aki Vácott szeretne segíteni Attilának, az ezen napokon és időintervallumban tegye meg a Váci Területi Vérellátóban (Vác, Argenti Döme tér 1-3.)!
Amennyiben más vérellátóban adna vért, kérik, tájékozódjon a következő linken arról, hogy az adott központban mikor van lehetőség a véradásra: vérellátó központok elérhetőségei és véradási időpontjai
Frissítés: rendkívüli véradás Vácott
Tisztelt Szerkesztőség!
Olvastam oldalukon felhívásukat Bodrogi Attila barátom kapcsán. Köszönjük, hogy Önök is segítik harcában Attilát!
A célzott véradással kapcsolatban, a TAJ-szám sajnos hibásan került fel a Facebookra, bár ettől függetlenül, a többi adat alapján az OVSZ eljuttatja Attilának a felajánlott vért.
A helyes TAJ-szám: 039-865-928
Holnapi napon, 2014. 07. 26-án Vácott a főtéren (Polgármesteri hivatalnál) 10 és 13 óra között szervezünk egy rendkívüli véradást is, ahová várunk minden jó szándékú, segíteni vágyó embert. Vércsoporttól függetlenül lehet jönni, de az ABrh+ vért szeretnénk Attila részére továbbíttatni. Ha van rá módjuk, kérem tegyék ki ezt az információt a honlapjukra, hogy a Vác környékén élő gárdistákhoz és segíteni vágyó hazafiakhoz eljusson.
Támogatásukat a család és a barátok nevében is hálásan köszönöm!
Zs. F.