A gázai gyilkolászás kiszélesítésével egy időben a terrorállam kommunikációs fronton is magasabb fokozatra kapcsolt: világszerte sajtóértekezleteken hazudják tele az emberek fejét az önvédelmi mesével - ennek jegyében jelentkezett be a HírTV-be az izraeli nagykövet.

A cigányok és zsidók sérthetetlensége fölött őrködő Balog Zoltán valamiért nagyon hallgat ezekben a napokban... pedig gyermekek százainak megölése azért nem éppen ugyanaz a kategória, mint a cigánybűnözőzés
Nagy szerencse, hogy megtette, mert így olyan csodálatos műhelytitkokat tudtunk meg, melyekről eddig fogalmunk sem volt. Például elmondta, hogy ő "megsirat minden palesztin civil áldozatot" (komoly vízveszteségen lehet túl), kijelentette azonban, hogy az áldozatok 2/3-a "terrorista". (A jelen információk szerint - ez a műsorban is elhangzik - a palesztin áldozatok 76%-a civil - ezek szerint ők a terroristák.)
Az is kiderült, nem igaz, hogy a zsidók örömmel gyilkolják a palesztinokat (a mészárlás előtti ünneplésről szóló videók így bizonyára hamisítványok, akárcsak a popcornos-mozizós fényképek), sőt, az izraeli katonák inkább meghalnak, csak hogy ne kelljen nőre és gyerekre lőniük (ha így lenne, közülük került volna ki a több száz áldozat, nem a palesztin nők és gyermekek köréből), amikor pedig már azt hinnénk, fokozhatatlan az izraeli humanizmus, következik az a kijelentés, hogy ők "ugyanolyan jövőt szeretnének a palesztin gyerekeknek, mint az izraelieknek"... Ezek szerint hullaházba kívánnak minden kis zsidót.
Mielőtt azonban zokogásban törne ki a kedves olvasó vannak itt rövid, frappáns fordulatok is. Például azért öltek meg közel ezer civilt, mert "a háború nem piknik", a hamászosok pedig neonácik.
Mindez és további tragikomikus aranyköpések az alábbi videóban.
(Kuruc.info)