Hal Turner
Egy amerikai rádióriporter a műsorában bemutatta, majd a rádió internet portáljára is feltette azt a vöröskeresztes dokumentumot, miszerint a náci holokausztnak a II. világháború alatt nem 6 millió, hanem 271,301 áldozata volt.

Hal Turner műsorvezető nem csak a rádióban, de a portálon is meglehetősen sarkosan fogalmaz:

"A Nemzetközi Vöröskereszt hivatalos adatai bizonyítják, hogy az egész "holokauszt" csak egy nagy csalás volt! A korábban titkosított, de a közelmúltban nyilvánosságra hozott adatok azt mutatják, hogy összesen 271,301 ember halt meg a koncentrációs táborokban. Hatmillió zsidó halála tehát nem történt meg, az egész erre való hivatkozás teljesen alaptalan kitaláció" - olvasható már a dokumentumot bemutató rövid írás címében.

Az összes náci koncentrációs táborban (Auschwitz, Bergen-Belsen, Buchenwald, Dachau, Majdanek, stb) megölt emberek (tehát nem csak a zsidók) száma összesen 271,301 volt a hivatkozott, mindössze egy oldalas, Turner szerint eredeti és hiteles vöröskeresztes dokumentum szerint.

A 45 éves riporter nem áll meg itt, hanem "az új és a most napvilágra került tények" alapján a honlapján azt állítja, hogy: "a világ zsidósága szándékosan hazudott annak érdekében, hogy anyagi és érzelmi hasznot húzzon a holokausztból."

A valószínűleg még sok vitára okot adó műsorában és az adást követően az internetre is feltett írásában Turner egyúttal megállapítja, hogy: "sok száz millió dollárt fizettek ki a nemlétező holokauszt-túlélőknek, és a holokauszt a világtörténelem egyik legnagyobb csalása, hazugsága."

Az egy nap alatt világhírűvé vált Hal Turner New Jersey államban élő (műsorát nem csak abban az államban, de a szomszédos New Yorkban és az egész országban lehet hallgatni) műsorvezető a "holokauszt-bűnügyben" azonnali nemzetközi vizsgálatot követel a zsidó szervezetek ellen, különösen azok ügyében, amelyek hamis adatokon alapuló pereket indítottak egyének, szervezetek és államok ellen és csalárd módon jutottak anyagi előnyhöz. Felszólítja a világ könyvtárosait, hogy vegyék le a polcokról a "hazugságon alapuló" holokauszttal foglalkozó könyveket és azt kéri a világ országainak kormányaitól, hogy bontsák le a területükön álló holokauszt-emlékműveket.

Érdekességként megemlítendő, hogy az elmúlt héten eddig sem az ICRC (International Committee of the Red Cross, Nemzetközi Vöröskereszt) genfi főhadiszállásáról, sem a világ és az amerikai zsidóság pénzügyi és szellemi központjának számító New Yorkból, sem Izraelből nem érkezett cáfolat a nácik által a Vöröskereszt részére átadott és Turner műsorvezető közreműködésével állítólag a világon először publikált korabeli német adatokkal kapcsolatban.

A hétfői adásnapot követően ugrásszerúen megnőtt Harold Turner rádióműsorának hallgatottsága és alaposan felértékelődött a tulajdonában álló, az országot behálózó TRN rádió hálózat (Turner Radio Network) egyéb műsoraiban rendelkezésre álló reklámidő ára is. E cikk írásának pillanatában Hal Turner internetes oldalának látogatottságát jelző számláló húsz millió egyszázharminckilenc ezer fölötti számot mutatott.

Kapcsolódó link:
A vöröskeresztes dokumentum és az idézett szövegek eredetije az alábbi linken olvasható angolul:
The Hal Turner Show: Official Records From International Red Cross Prove "Holocaust" Was A Fraud http://www.halturnershow.com/RedCrossRecordsProveHolocaustWasFraud.html

Érdekes módon időközben eltűnt a dokumentum Turner website-járól. De itt még fellelhető.