Indul a 2018-as választáson a Magyar Kétfarkú Kutya Párt - mondta a Népszabadságnak Kovács Gergely elnök, aki szerint a 6,3 százaléknyi érvénytelen szavazat után az MKKP már nem viccpárt.
"Ha mindenáron ezt akarja hallani, indulunk" - válaszolta a Népszabadság 2018-as indulást firtató kérdésére Kovács Gergely, a kétfarkúak elnöke.
"Azt hiszem, az országos lista állítása nem jelent számunkra megoldhatatlan kihívást, bár nagyképű lennék, ha azt mondanám, hogy van száz biztos jelöltünk. Ugyanakkor nem szeretnénk beleesni abba a hibába, hogy - a többi párthoz hasonlóan - mi is fűt-fát ígérünk" - mondta az interjúban a HVG ismertetése szerint.
Tegnap egyébként már a Facebook-oldalukon is utaltak az indulásra:
A fent látható "himnuszt" Sickratman, azaz a beteg patkányember becenévre hallgató Paizs Miklós énekli, aki nemrég még azért koldult a világháló népének zsidó, illetve liberális részétől, hogy ne haljon éhen. Nos, ha a kétfarkúak netán bejutnak az Országgyűlésbe a szabadelvű protestszavazatoknak köszönhetően, ez a problémája bizonyára megoldódik legalább négy évre.
A kétfarkúak egyébként valóban nem viccpárt, itt látható az elnökük és a kampánystáb, amint komoly, a törvényhozási munkára felkészült alakulatként elemzik a népszavazás eredményét:
Itt pedig az látható, hogyan űztek gúnyt abból a népszavazásból, amely arról szólt, akarjuk-e, hogy Európa gyilkosai muszlim hordák betelepítésével adják meg a kegyelemdöfést maradék hazánknak is:
Zoom
Love, peace és egyéb gyermeteg baromságok egy háború, egy ostrom kellős közepén - ennyire tudják felmérni Európa és benne hazánk helyzetét
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Korábban írtuk: