Aki mellesleg a Magyar Nemzet kiadójának vezetője is... A Fidesz-maffiával a közelmúltban még kitűnő kapcsolatokat ápolgató oligarcha fia az egykori bűntársak állítólagos lesifotósai miatt ment le Molnár F. Árpádba, előbb a Facebookon, majd a bájos nevű Zsúrpubi oldalnak nyilatkozva.

Bagoly mondja, hogy büdös bűnöző banda
Simicska Lajos a HVG-nek nyilatkozott az ügyben. Megerősítette, hogy hónapok óta megfigyelik őket, most az általuk paparazziknak nevezett emberek állandóan ott táboroznak veszprémi házuknál, csak az ajtó állította meg őket, és már addig mentek, hogy amikor három óra után a feleségének elege lett az egészből, és kiment rákérdezni, segíthet-e bármit, csak mosolyogtak, de nem mozdultak. Arra, hogy a fia miért Győri Tibornak (Győri Habony Árpáddal együtt a Modern Media Group tulajdonosa) címezte szavait, Simicska azt mondta, nem tudják elképzelni, hogy a Habony-médián kívül ki másnak állna érdekében ezt tenni, "Győri pedig együtt mutyizik" Habonnyal.
"Engem különösebben nem idegesítenek, de ez mégis csak a család, van három gyerekem, ez már sok" – emelte a hangját Simicska, hangsúlyozva, hogy teljesen egyetért a fiával. "Ezek engem nem tudnak megfélemlíteni, nem hagyom magam, nem tudnak elkergetni, ez az én hazám, én meg megyek tovább azon az úton, amit elhatároztam" – fogadkozott. Simicska szerint különböző formákban folyamatosan kapja az üzeneteket, hogy őt kinyírják, takarodjon, a hétvégén azonban ez intenzívebb lett, nyilván a Jobbik óriásplakát-kampányának hatására.
"Állandóan azt terjesztik, hogy beálltam a Jobbik mögé" – mondta a nagyvállalkozó, aki azonban állítja, semmiféle megegyezés nincs közte és Vona Gábor pártja között, "nem vagyunk összebútorozva, nem állapodtunk meg semmiben", ám "minden szimpátiám a Jobbiké". "Ez egy büdös bűnöző banda, amelynek el kell takarodnia" – fakadt ki Simicska Lajos, aki szerint eljött az ideje a generációváltásnak a magyar politikában, ő pedig úgy véli, ha a Jobbik nem veri meg a Fideszt 2018-ban, akkor más ezt nem tudja megtenni.
"Minden másodpercét élvezni fogjuk"
A fiacskája a Zsúrpubinak mesélt, mondván, az egész ügy úgy kezdődött, hogy észrevették a paparazzókat, amint ott állnak a házuknál, és minden mozzanatot fényképeznek. Simicska Ádám szerint az ilyen cselekedetek a legsötétebb időket idézik.
- A magyar politika kisgyerekeket próbál megdolgozni. Gusztustalan és aljas dolog, amikor az ember családját támadják politikai okok miatt. Sok mindent el tudunk képzelni, mi férhet bele a politikába és mi nem, azonban egy biztos: ez már nem az, ami belefér. Ezekért a dolgokért előbb-utóbb mindenkinek fizetnie kell, ha mást nem, akkor milliméterenként lesz levágva a f@szuk, és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogjuk - nyilatkozta a zsúrpubinak Simicska Ádám, majd hozzátette, ő és a családja alapvetően béketűrő emberek, de ez az a pont, amikor betelik a pohár.
- Azt gondolom, amikor gyerekek válnak célpontokká, az már elér egy olyan szintet, hogy nem nekem kell magyarázkodnom az előbbi mondatért. Itt a családomról van szó, az öcsémről meg a húgomról. Szerintem minden jóérzésű ember számára világos, hogy kisgyerekeket fotózgatni politikai célokból, az már nem játék. Pedig így dolgozik a magát konzervatív, családbarát kormánynak mondó maffia. Mindenkinek üzenem, hogy a mi családunk teljesen rendben van, nem nálunk kell szaglászni, máshol biztosan több lenne a szaftos téma, nekünk biztosan nem kell coming out-olni. Ezt mindenki értse, ahogyan érteni akarja. Innen is üdvözöllek Viktor, ha már ti vagytok az állítólagos keresztény erkölcs felkent bajnokai!