2008. febr. 28. frissítés: Mivel az alant olvasható finn rendelési lehetőség 2007 végével megszűnt, így már csak azért tartjuk meg az alább látható cikket, hogy bemutassuk azt a szörnyű kettősséget, ami a zsidófertőzött Magyarország, ill. a szabad, zsidómentes Finnország között fennáll, és hogy megfelelő érveket adjunk azok kezébe, akik az Árpád-sávos zászló “rehabilitásáért”, “legalizálásáért” küzdenek.

Szerencsére azoknak, akik mégis hasonló gyűrűt szeretnének rendelni, nem kell elszontyolodniuk: megint van ilyen lehetőség, ráadásul magyarországi címre is szállítanak – és a múltkori finn árnál lényegesen olcsóbban.

Köszönet azon kedves olvasónknak, aki felhívta a figyelmünket az eBay-en kapható tibeti (fordított) horogkeresztes gyűrűre. Akinek a horogkereszt fordított iránya nem jelent gondot, annak ezerrel ajánljuk a gyűrű megrendelését. Le se csukhatnak érte, mert ez NEM horogkereszt, hiszen fordítva áll. A világról, az egyes destruktív kisebbségekről alkotott véleményünket azonban így is a világ tudomására hozhatjuk.


Ha valaki nem igazodik ki az eBay-en (hogyan kell regisztrálni stb.; kb. ugyanazzal a módszerrel történik, mint a magyarországi Vaterán), illetve aki nem tud PayPal számlát nyitni (ez is nagyon egyszerű, és, mivel 23 dollár a gyűrű ára, még a teljes jogúságot sem kell megvárnunk, ami a 100 dollárnál magasabb vásárlásokat lehetővé teszi), miközben van dombornyomott bankkártyája, kérjük, pontosan írja le, mit nem tud megcsinálni, hol akadt el. (Természetesen a bankkártyája számát semmi esetre se küldje át se nekünk, se senkinek. Arra csak és kizárólag a PayPal regisztráció során lesz szükség.)
Érdemes esetleg több embernek is öszeállnia, és együtt nagyobb mennyiséget rendelnie, hogy ezzel is csökkentse a postaköltséget, ill. megszabaduljon az eBay-es, PayPal-es regisztráció nyűgétől. Esetleg az eBay-t, PayPal-t jól ismerő Tomcat-nél is érdemes lehet érdeklődni, vállalja-e a nagyobb rendelést, és a boltjában azok árusítását.
Következzék az eredeti, 2007-es cikk, valamint a cikk alján található tegnapi frissítés. Ez teljesen független a fentebb ajánlott, tibeti gyűrűtől.
Akarja támogatni a második világháborús veteránokat? Akkor vegyen karácsonyra horogkereszttel díszített gyűrűt. Finnországban. A szimbólum azonban nem a náci nézeteket akarja népszerűsíteni, hanem a finn történelem egyik fontos darabjáról árulkodik. (Febr. 27 frissítés legalul!)

Egy finn jótékonysági szervezet úgy döntött, hogy egy horogkeresztes gyűrű megtervezésével és árusításával gyűjtenek pénzt hazájuk háborús veteránjainak. Ha valaki ezt a közel 90 dollárba kerülő gyűrűt kapja karácsonyi ajándék gyanánt, biztos lehet abban, hogy nagy feltűnést fog vele kelteni.




Az ezüstből készült ékszer közepén egy kő található, amelyet egy náci embléma formájú kereszt ölel körül. A december 31-ig megrendelhető gyűrűből eddig 16 ezer példány fogyott. "Úgy gondoljuk, hogy ez egy remek karácsonyi ajándék egy férfinak vagy egy fiatalembernek, ha valamelyik rokona a háborúban harcolt" - nyilatkozta a Finn Veteránok Szövetségének elnöke, Pika Mikkonen.

A gyűrű az 1940-es "légvédelmi vasgyűrűnek" a másolata, amivel szintén pénzt akartak gyűjteni - igaz akkor a finn légierő számára.

A horogkereszt egyébként tradicionális jelkép a finn kultúrában: annak kék színű változata a skandináv ország légierejének szimbóluma volt 1918 és 1945 között. Abban az időben ugyanis Finnország különösen szoros szövetségese volt Németországnak a Szovjetunió elleni harcban, és 1941 és 1944 között mintegy 200 ezer német katona állomásozott az északi országban.

Ma a finnek úgy emlékeznek erre a szövetségre, mint egy szükséges lépésre. "Finnország és Németország testvérek voltak a szovjetek elleni harcban. Nem tudtuk volna fenntartani függetlenségünket a német támogatás nélkül" - fejtegeti a történelmi okokat Marjaliisa Hentila, a berlini székhelyű Finn Intézet vezetője, aki szerint a szövetség nem terjedt ki a németek fajpolitikájára, hiszen az ország több ezer zsidó menekültet fogadott be.

A bevételekből származó pénzt olyan szervezeteknek ajánlják fel, amelyek a finn második világháborús veteránokat segítik. A siker érdekében több neves színész és sportoló népszerűsíti a gyűrűt, ami úgy tűnik, nagyon is kelendő a finnek körében: várhatóan összesen 20 ezer darab fog gazdára találni.

A gyűrűt készítő és árusító jótékonysági szervezet nem aggódik, hogy a finnek félreértik a horogkeresztes ékszer jelentését. Finn történészek ugyanis bizonyítékot találtak arra, hogy ezt a jelképet a béke és a boldogság jelölésére használták több ezer évvel Hitler előtt. "Finnországban nincs ebben félreértés. Nekünk, finneknek ez nem egy negatív szimbólum" - mondja Mikkonen.

(Reflexmagazin)

Arppi S. plusz kommentárja: az rendelési oldal ITT található. Hamarosan megírjuk, megrendelhető-e Magyarországról a gyűrű. Ha igen, konkrétan elmagyarázzuk, ezt hogyan, milyen módon kell megtenni, mit hova kell írni (mivel csak finnül van rendelési lap).

Addig pedig: ugye, Kedves Olvasó, mekkora hihetetlen nagy a különbség, a kontraszt Magyarország és Finnország között? Mindez amiatt, mert Finnországban gyakorlatilag pár száz zsidó él csak, komolyabb politikai- és médiabefolyás nélkül. Nem is tudták lezülleszteni, elbutítani a finneket, nem tudták öngyűlölővé tenni őket. Például, hogy csak egyvalamit említsünk: az ott is bűnöző cigányokat agyonszívatják.

Ezen felül: a finneknél ma IS aktívan használják a horogkeresztet – nem csak az ilyen “antik” gyűrűk esetében. Lásd a Wiki kapcsolódó oldalának “Contemporary usage” szekcióját. Hoppá, balbibsik! Látják? Csak azért is megmutatjuk a magyaroknak, hogy vannak szabad országok, ahol, zsidó befolyás híján, az emberek büszkék lehetnek a történelmükre, hadi sikereikre!

Frissítés (dec. 23): sajnos, úgy néz ki, külföldre nem szállítanak. Ezért, ha van vkinek Finnországban dolgozó / tanuló / élő ismerőse, rendelje a gyűrűt az ő címére / nevére.

Ami még az ügy kapcsán az eszünkbe jutott:

1. Ugye, milyen ordító az ellentét az Árpád-sávos lobogó kapcsán is? A finnek már Hitler előtt használták a horogkeresztet (azt hivatalosan 1918-ban vezette be a finn légierő – hol volt akkor még Hitler!), akárcsak mi Szálasi előtt az Árpád-sávos zászlót. A finneknél senki se sápítozik, hogy juj micsoda dolog horogkeresztet használni, mert mindenki tudja, hogy a finn horogkeresztnek semmi köze Hitleréhez, hiszen, ahogy már hangsúlyoztuk, régebben is használták. Nálunk meg ha valaki kirakja az Árpád-sávos lobogót, akkor – apelláta nincs – automatikusan nácinak nevezik. Pedig az Árpád-ház is több száz évvel Szálasi előtt uralkodott.

Kedves Olvasóinknak, jobboldali pártvezéreknek, íróknak, bloggereknek stb. külön ajánljuk, hogy jegyezzék meg ezt a párhuzamot, ha meg kell védeniük az Árpád-sávos lobogó használatát, és leszerelniük a vinnyogó ballibeket.

2. Nehogy azt higgyük, hogy ezen akció mögött egy kis, nevenincs finn náci szervezet áll! Nézzük meg a támogatók listáját:

Sanoma Kaupunkilehdet Oy
R-Kioski
SubTV
Suomen Lehtiyhtymä

stb.

Ha valaki nem ismerte volna fel, a Sanoma Kaupunkilehdet Oy ugyanaz a Sanoma, amely Magyarországon is számtalan sajtóterméket futtat. Hoppá, zsidók, hoppá! Pont a Sanoma támogatna egy náci kezdeményezést?!

A lista másik három, idézett tagja is Finnország vezető kisbolt-lánca (R-Kioski), egyik országos, vezető kereskedelmi TV-je (SubTV), a szintén központi szerepű Sajtóegyesület (Suomen Lehtiyhtymä). Hoppá!!!




Frissítés (dec. 27): ide kapcsolódó anyag: Finnek 80%-a: Hitler a lehető legjobb választás volt

A következő, a rendelési oldalon a gyűrű fölött látható szöveg:




fordítása: “Ezer és ezer történet gyűrűje, amiben még mindig ott él a Finnország által vívott harcok ereje és lelke.”
Frissítés (2008. febr. 27): Még egyszer megkérdezzük, csak hogy az Olvasó figyelmét újfent  felhívjuk a hihetetlen kettős mércére: elképzelhetőnek tartja a Kedves Olvasó, ha a hasonló történelmi “cipőben” járó (hosszú történelmének csak legutolsó szakaszában “becstelenítették meg” az azt használó “náci hordák”) Árpád-sávos lobogót ilyen szinten “rehabilitálnák” a fent felsorolt cégek, médiabirodalmak magyar(országi) megfelelői? Mondjuk a MOL, a Népszabadság-médiabirodalom, mint egy, az Árpád-sávos zászló tömeges méretű kiadását támogató cég? Ugye, maga a kérdés is eretnek. Szó sem lehetne róla. Nálunk az a módi, hogy az Árpád-sávos lobogókat lengetőket simán megbüntetik 50 ezerre, ahogy pont ma tették Fáber Károllyal. Ezért kell nagyon-nagyon a fejekbe vésni azt, hogy mindez hogy megy a szabad, független, cionistamentes országokban – mint például Finnországban. Náluk senkinek semmi gondja a horogkeresztes gyűrű újrakiadásával, sőt, a legnagyobb cégek támogatják azt. Nálunk meg? Épp az ellenkezője – pedig a mi Árpád-sávos lobogónk történelme sokkal hosszabb, mint a finnek horogkeresztjéé. Merné csak egy magyarországi nagyvállalat, nagycég támogatni az Árpád-sávos lobogó rehabilitálását, netán ilyen mértékű kiadását...