A zsidonegyed.com-on megjelent egy állítólag a Bombagyáron terjedő Tomcat által küldött levél, melynek értelmében hétfő délutánra villámcsődületet szerveznek a már ismét üzemelő - nemrég kiégett - Broadway jegyirodába. Kéretik mindenkinek fekete nadrágban, hazafias ruhában megjelenni, és felvilágosítást kérni a különböző nemzeti programokról, jegyet venni a közelgő Kárpátia koncertre. Jó sokat. Ha kétszázan leszünk ott, talán már nem fog pattogni és fasisztázni a Broadwayes cigány.
A flashmob (villámcsődület) többnyire interneten szerveződik, lényege, hogy emberek egy adott időben néhány percre megjelennek, csinálnak valami különlegeset, aztán továbbállnak. Persze a zsidonegyed.com már egyből pogromról ír, információink szerint Tomcat - nagyon helyesen - fel is jelentette őket rágalmazás miatt. A felhívást alább teljes terjedelmében közöljük, és egyben bíztatunk mindenkit, hogy vegyen részt a hétfői megmozduláson.
From: Tomcat
Date: 02/04/2008 20:17:22
Subject: Bombagyár: Flashmob hétfőn!
Kedves Gyárlakók, főleg a budapestiek!
Mint bizonyára olvastátok a Kuruc.info-n, az elmúlt napokban egy kis bonyodalom származott abból, hogy egy újlipótvárosi zsidó jegyirodában lefasisztáztak és az utcára kidobtak egy magyar lányt. Ezután a boltra rárepült egy Molotov-koktél, de a jelek szerint a zsidó tulajdonos, és az általa alkalmazott oláh cigány szarzsák nem értett még ebből sem. A lányt ma életveszélyesen megfenyegették, mivel tudják, hogy a közelben lakik.
Hétfőn flashmobot szervezünk. Kérünk mindenkit, hogy vegyen fel fekete nadrágot és bomberdzsekit, ennek hiányában pedig bármit, ami jelzi, hogy a magunkfajták közé tartozik. Elmegyünk ebbe a jegyirodába néhány százan egyszerre, jegyet venni az április 19-i Kárpátia koncertre. Próbáljon kidobni mindenkit egyenként. Aki nem akar vagy nem tud erre költeni, az kérdezze végig, milyen nemzeti érzelmű programokat tudnak ajánlani, és ezekre mennyibe kerül a jegy.
A flashmobon ott lesznek valami gárda budapesti tagjai is. Most nem jut eszembe, melyik gárda az. Annyi van belőlük, kiment a fejemből.
A flashmobról a Bombagyár Televízió felvételt készít. Természetesen nem a ti arcotokat vesszük, hanem a zsidóét.
FONTOS: Fegyver vagy más, közbiztonságra veszélyes eszköz ne legyen senkinél! Zászlót lehetőleg csak rúd nélkül, mert ha kihívják a pékeket, azok beleköthetnek. Piros-fehér-zöld zászló viszont lehet rúddal is, arra már van bírósági gyakorlat, hogy szabad. Nem törvénysértésre készülünk, hanem koncertjegyet veszünk.
Találkozunk hétfőn, 16:30-kor a Jászai Mari téren, a szökőkútnál. Most épp nem üzemel, és le van fedve.
Ne válaszoljatok erre a levélre, ha nem muszáj! Lehetőleg ne is tárgyaljátok ki publikus kommentben. Köszi.
üdv tomcat
Kuruc.info