Új igét hirdetnek
Az utóbbi hónapokban 3 holland buzimagazin újságírója járt Budapesten a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében. Az újságírók "kalandtúrája" nyomán a GayKrant, a Squeeze és a Winq magazin összesen 60 000 példányszámban jutatták el Budapestre invitáló soraikat Hollandia homoszexuálisaihoz.
A cikkek bemutatják a kedvelt buzibárokat, klubokat, néhány modern, magasabb kategóriájú szállodát és a budapesti fürdőket. A GayKrant újságírója, aki 2007 decemberében részt vett a Rudas fürdőben rendezett orgián, hosszan mesél élményeiről. A megjelent cikkekben ajánlják még Budapest "trendy" kávézóit, a bevásárló utcák és plázák híres divatmárkáinak üzleteit és minden mást, ami Budapestre csábíthatja a holland homokosokat. A színes képekkel megtűzdelt élménybeszámolók kitűnő reklámot biztosítanak a tavaszi budapesti városlátogatásoknak - áll a Turizmus Panoráma Bulletin híradásában.

Eddig csak a buzifelvonulásokat kellett eltűrnünk a legforgalmasabb utakon, most viszont már, a héber kormány jóvoltából közpénzből támogatott kampánnyal erősítik a deviánsokat. Nem baj, ha fogy a magyar, majd pótolják efféle betelepülőkkel... S hogy mennyire van Magyarországon buzi- vagy zsidóellenesség, azt jól mutatja, hogy milyen szívesen jönnek hozzánk. És ide vezet, ha egy országnak olyan perverz vezetői vannak, mint a kakiszexet kedvelő Kökény Mihály...
Megkérjük kedves olvasóinkat, próbálják meg kideríteni, ki a felelős a fenti, közpénzből buzikat invitáló kampányért.
Endre László - Kuruc.info