A brit The Sun című bulvárlap hétfői információi szerint a június végén elhunyt Michael Jackson amerikai énekes homoszexuális volt. (A kinézete és viselkedése alapján nem nehéz elhinni - a szerk.)
Legalábbis ezt állítja a sztár életrajzírója. Ian Halperin könyvében, amely kedden jelenik meg, azt írja, hogy Jacko környezetében mindenki tudott "másságáról". Halperin szerint még az énekes legádázabb védelmezői is elismerték: férfiakkal került intim viszonyba.
A könyv szerint Jackson 2007-ben, amikor Las Vegasba költözött, egy építőmunkásba szeretett bele. Gyakran találkoztak a város egyik lepukkant moteljában. Halperint egy másik férfi szeretőt is megszólaltat, egy színészaspiránst, aki pincérként dolgozott Los Angelesben.
A szerző azt állítja, hogy a sztár gyakran elment otthonról, hogy szeretőjével találkozzon. Ilyenkor álruhát öltött. Halperin szerint Jacko olykor nőnek öltözve surrant ki. Jackson szexualitásáról 30 éve, 1979 óta folynak a találgatások. Az énekes többször is tagadta, hogy buzi volt. Egy volt testőre halála után is arról beszélt, hogy egy ismeretlen nő állt az énekeshez közel.
(FH nyomán)