Újra erőt kell mutatnunk, mert egyre pofátlanabbak a magyarellenes sötét erők.  Sólyom László - hangsúlyozottan - köztársasági elnökkel az utóbbi időben rendszeresen felmossák a padlót a szomszédos országokban, s most megtörtént az Európában példátlan eset: kitiltották a másik EU-tag, Szlovákia területéről. A magyarországi helytartók oly’ sokáig tűrték némán a magyar hazafiak meghurcolását, hogy most már rajtuk is csattant az ostor.
Elég, ha csak a saját példámat említem: 2004-ben a szerbek, 2005-ben a románok, 2006-ban a szlovákok tiltottak ki az elszakított területeinkről törvénytelenül, de a magyarországi diplomácia néma maradt, sőt oda vetett az ellenség lába elé minket koncként, így egyre brutálisabban bánnak el velünk a gúnyhatárokon túl. A cinkos némaság, az ellenállás hiánya miatt vérszemet kapott a súlyosan frusztrált kisantant. A “magyar” diplomácia egye meg, amit főzött.

A budapesti kormány persze ezúttal sem tesz semmit, nem tiltja ki a kisantant kormánytagokat, politikusokat csonka-Magyarországról (amelyen rendszeresen átutaznak ezek a magyarfóbiások), nem tart hadgyakorlatot a gúnyhatárok mentén, nem szorongatja meg a szlovák, román, szerb soviniszták itteni barátait, hanem jó rabszolgaként a globális gazdáiktól várják a segítséget. Holott azok már számtalanszor bebizonyították, hogy a magyarság számukra semmit sem jelent, akár zavartalanul ki is lehet irtani minket, ők csak a cigányokat, zsidókat, illetve buzikat és más deviánsokat ért sérelmek miatt szoktak megmozdulni. Így történt ez most is. Eszük ágában sincs beavatkozni “Szlovákia-Magyarország” konfliktusába, ám a buzifelvonulás érdekében súlyosan beavatkoznak a magyarországi folyamatokba, semmibe véve hazánk szuverenitását.
Azt már korábban is tudtuk, hogy a világ megszállt részein végigvonagló úgynevezett “melegfelvonulásokat” egy nemzetközi hálózat szervezi, a globális oligarchia pedig idén már leplezetlenül  ott van a szervezők között. A cionista bankközponttá süllyesztett, degenerálódott Nagy-Britannia és a kábítószerködbe burkolózott Hollandia nagykövetségeinek támogatásával rendezik meg az idei egy hetes buziparádét, amelynek biztosítására egész Nyugat-Európából készülődnek a liberális jogvédők és buzitestőrök. A hazai helytartók immáron nem is burkoltan szolgálják ki őket, a rendőrség, amely sem a Magyar Gárdának, sem a Hess-emlékmenetre, sem a hatvannégy vármegyéseknek nem engedélyezett semmiféle vonulást az Andrássy úton, most nem csak azt, de még a környező utcákat is lezárja a buziparádé kedvéért. A közlekedés akadályoztatása, mely indokra a nemzetiekkel szemben mindig törvénytelenül hivatkozik az ÁVH, most nem számít.
Azt is világosan látnunk kell, hogy ez az esemény nem a buzikról szól, ők azt csinálhatnak a négy fal között, amit akarnak, az ítélkezés nem a mi dolgunk. Ez a globális hatalom által erőltetett, agresszív deviáns rendezvény azonban a nemzet létére tör. Nem véletlen, hogy az idei egy hetes rendezvénysorozatba zsidó-, cigány- és antifasiszta liberális “jogvédők” is bekapcsolódnak. Ez nyílt provokáció, melyet, ha némán tűrünk, újabb, durvább megalázások következnek, míg meg nem tör a nemzet gerince.
Tavaly dicsőségesen helyt állt a magyar ellenállás, nem véletlen, hogy október 23-án Roberto Fiore az olasz nemzetiek emblematikus alakja beszédében dicsérte meg emiatt az egész Európa számára példamutatónak nevezett magyar ellenállást. Tavaly még Budaházy Gyurival közösen írtuk a mozgósító felhívást, ezt idén - Gyuri bebörtönzése miatt - egyedül kell megtennem, de az ő messzemenő egyetértésével. Ismét elő kell vennünk a harcosabb énünket, és csattanós választ kell adnunk a nemzetellenes provokációra. Az egy hetes parádé szombati napján rendkívül nehéz lesz az idegenek közelébe jutni, hiszen dobótávolságon kívül lesznek, s egy hadsereg fogja őket védeni. De azért ott kell lennünk szeptember 5-én Budapesten! Tavalyhoz hasonlóan ez ügyben egyeztettünk a nemzeti ellenállás mozgalmi és politikai szárnyával is, ahogy a szurkolókkal is.
A deviáns fesztivál szervezői nem titkoltan az idei londoni felvonulásukhoz hasonlóan arról álmodoznak, hogy a “meleg büszkeség napja” előbb-utóbb hazánkban is gyakorlatilag állami ünnepséggé minősül. Mi azonban ragaszkodunk a tradicionális történelmi eseményekhez, ezért nem nézzük ölbe tett kézzel a globális sötét erők törekvését. A sátáni fesztivál megnyitója augusztus 30-án 18 órakor lesz a Művész moziban. Ettől az időponttól kezdve egészen a szeptember 5-i felvonulásig folyamatosak lesznek a programok (részletek itt: www.budapestpride.hu/program). Különösen érdekes, hogy a felsorolásban többek között szerepel a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége antifasiszta demonstrációja, amelyre szeptember 1-én 17 órától a Deák téren kerül sor.
Ne hagyjuk, hogy erőszakos, provokatív tüntetésből - mint Londonban - ellenállás híján karneváli hangulatú állami ünnepséggé váljon ez a társadalomromboló esemény. Legalább 21 helyszínen és időpontban csaphatunk le rájuk, különösen ajánlott a környéken elcsípni a fesztivál felelőseit, érveink ütköztetésére. Szeptember 5-én pedig találkozzunk Budapesten az Andrássy út és az Erzsébet tér környékén, ahová érkeznek a Felvonulási térről a magyarellenes provokálók.  
 
Szabadság! Halál az izraeli vízágyúkra! 
 
Toroczkai László 
(Kuruc.info)