Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király trónja veszélyben forog: "Mi, Árpádházi Daka József,  a magyarok Istenének kegyelméből, I. József néven, Magyarországnak a Szent Koronával megkoronázott királya (...) trónigényünket érvényesíteni szándékozzuk" - áll abban a levélben, melyet az Országgyűlésnek címzett őfelsége.

Árpádházi Daka József, alias I. József magyar király

A dokumentumból kiderül, hogy Daka Józsefet Horthy 1944. június 25-én koronáztatta meg a legnagyobb titokban - ezért "I. József" felszólítja a Magyarországot ideiglenesen igazgatókat, hívják össze az Országgyűlést - méghozzá 2010. év yy. havának zz. napjára -, s adják a kezébe a végrehajtó (!) hatalmat.
I. József figyelmeztet: "Miután Magyarországon a jelenlegi és minden más hatalom gyakorlása nem az ősi jogrenden alapul, a soha hatályon kívül nem helyezett ősi Alkotmányunk szerint nincs törvényes alap a hatalom gyakorlásához való jogunk felülbírálásához, és annak ellentmondani."
Mi mást tehetnénk hát hozzá: Éljen a király!

Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király
A bökkenő csak az, hogy jelen pillanatban már uralkodik egy apostoli magyar király e sokat szenvedett hazában, méghozzá I. Levente! (Királyi honlapja itt lelhető fel, kettőnél több látogató esetében sajnos előfordulhat, hogy elérhetetlenné válik.)
Előbb tehát el kell döntenie a két uralkodónak, ki az Árpád-házibb és kit koronáztak meg nagyobb titokban, hogy a szegény alattvalók megtudhassák, kit szolgáljanak. (Még az is elképzelhető, hogy Molnár F. Árpád vagy valamelyik tanítványa is beszáll a küzdelembe.)
Addig is következzék I. József királyunk levele, melyből az előbbiekben idézni bátorkodtunk:


Nagyobb méretben itt.
A Magyarok Világszövetsége valamiért nem akart örvendezni új királyunknak (talán a hatalmi harcoktól, az ország kettészakadásától féltik a hazát), ugyanis az alábbi közleményt küldte szerkesztőségünknek:
Az MVSZ elhatárolódik a titokban megkoronázott "királytól"
A minap magát Árpád-házi Daka Józsefnek nevező és I. József királyként aláíró személy az interneten forgalomba hozott egy levelet, melyben a magyar Országgyűléssel tudatja az ő korábbi, királlyá történt koronáztatását.
Súlyos félreértésre ad okot az a körülmény, hogy levelének fejlécében a következő megnevezés szerepel:
Magyar Nemesi Rend Mozgalom

MVSZ Magyarok Háza

1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.
Az esettel kapcsolatban a Magyarok Világszövetsége az alábbiakat hozza nyilvánosságra:
A Magyarok Világszövetségének székházában több civil szervezet működik, de Magyar Nemesi Rend Mozgalom névvel egy sem szerepel az ott tartós bérleti viszonyt létesítő szervezetek között.
A levél tartalmi részétől és születésének körülményeitől a Magyarok Világszövetsége elhatárolódik.
MVSZ Sajtószolgálat