Több olvasónk is írt Kovács Magyar András ügyében. A TV2 képernyőjén szelleműzéssel és auraméréssel foglalkozó köztörvényes főtáltosnak jól megy az üzlet.
Az egyik levél:
Sziasztok, kurucok!
Kovács Magyar Andrásról elmondanám, hogy az ő nevéhez fűződik a "Táltos iskola", ahová Budapesten évente 300-500 ember jár el. Nagyon sokan ismerik, mintegy 10 évvel ezelőtt a gerincbetegségek elismert gyógyítója volt. Tényleg. Aztán megismerkedett jelenlegi feleségével (Magyar Ildikó), akinek neve a Benkő Péterével forrt össze - egy kb. 600 millió forintos adócsalás során. A hölgy finoman fogalmazva szélhámos, de mindig jól helyezkedik. A börtönt nem úszta meg, de a per alatt feleségül ment Kovács Andráshoz (most már Kovács Magyar András), és azóta András nagyon megváltozott. Ezt a megváltozott embert láthattátok most.
Andrást korábban sokan tisztelték és becsülték. Én nála találkoztam először Pap Gábor, Papp Lajos és Szántai Lajos nevével. Tőle hallottam először Dobogókőről, a Pilis csodájáról, a magyar őstörténetről. Igen, most már tudom, hogy a másoktól szerzett tudást saját felfedezéseként tálalta...
Az utóbbi 10 évben teljesen kifordult magából. Vigyázzatok vele! András és Ildikó bárkit levesz a lábáról eleganciájával, elbűvölő kedvességével. Nagyon sok pénzük és még több igazán vagyonos ismerősük van.
Üdv: X-Akta
Megkerestük a levéllel az egyik forrásunkat, aki ismeri a főtáltost, ő megerősítette az abban foglaltakat:
Üdv!
Én személyesen ismertem a régi feleségét is. András tényleg őszintén kezdte el a gyógyítást, majd idővel egyre több pénzt keresett. A pénz hatására kezdett el megváltozni. Pár éven belül (kb. 1999-re) annyi pénzhez jutott, hogy nem tudott vele mit kezdeni. Szűk számításaim szerint András 1999-ben kb. csupán a tanfolyamaiból, rendezvényeiből 130-150 milliót kereshetett 1 év alatt, persze nagyrészt adózatlanul.
Felfogadott 3-4 embert, akik a pénzét befektették és kezelték (itt akkori értéken is százmilliókról volt szó). Ennek a kis csapatnak a tagja volt Magyar Ildikó, aki elcsábította Andrást, és Nagykovácsiban vettek egy hatalmas birtokot, szolgáló személyzetet is fenntartottak, az adózás elkerülésére pedig létrehozták az "egyházat".

András többek között azért vált el a feleségétől, Sancikától (a barátok csak így hívták, az eredeti neve talán Sári Erzsébet), mert a felesége nem nézte jó szemmel András személyi torzulását. András otthagyta a két fiával együtt (András az idősebb, kb. 1984-es születésű, Péter kb. 2 évvel fiatalabb).

Miután elvált a feleségétől (aki mellesleg Nyíregyházán volt orvos), teljesen kifordult önmagából, és akkor kezdődött el ez a szellemesdi őrület. András hihetetlenül szuggesztív, és tényleg az emberek 99%-át leveszi a lábáról.

Ildikó 6 év letöltendőt kapott az adócsalás miatt, amely nemsokára lejár, talán idén.
(Kuruc.info)