Frissítés #2: Lezárult a játék, köszönjük a levélözönt. Hamarosan sorsolunk, csütörtök estig (március 24) emailben vesszük fel a nyertesekkel a kapcsolatot. Aki nem nézi a leveleit, és pár nap után sem válaszol, hogy melyik ajándékot szeretné, ahelyett másik embert sorsolunk ki, hogy haladjon a dolog.
Ha lezárult a kapcsolatfelvétel és az ajándékok elosztása, a nyertesek (mind a huszonhat ember) monogramját közzétesszük majd ezen cikkünkben is.
Úgy döntöttünk, hogy a különféle szervezetek (pl.: Magyar Feltámadás) fb-os regisztrációit nem értékeljük, csak magánszemélyekét. Hisz Kovács Józsefnek nincsenek azonos esélyei a Trianon nevű felhasználóval szemben, akit ezrek jelölnek be teljesen ismeretlenül.
Százezer forint felett a nyeremények összértéke
A linkekre kattintva megtekintheti az adott cég termékeit, így eldöntheti, melyik nyereményt választja majd, vagy mire költi el a vásárlási utalványt.
A nyeremények:
 
  • Egy kis kikapcsolódás a pároddal: három éjszaka a budapesti Attila Hotelben, két fő számára. A szálláshoz bőséges reggeli, ingyenes parkolás és wifihasználat is jár. (összértéke: 34.500 forint)

  • Egy darab 10 ezer forintos vásárlási utalvány a Biofa.hu-tól - forradalom a konyhában: digitális kukták, aszalógépek
     
  • Egy darab 10 ezer forintos vásárlási utalvány a Turul Márkaboltban
     
  • 2x2 darab koncertjegy a Palmetta és Titkolt Ellenállás április 23-i, budapesti koncertjére. Így pároddal, barátoddal ott lehetsz az első sorban! (értéke 8.000 forint)

  • Két három hónapos előfizetés a Barikád című jobbikos hetilapra (összértéke 10.000 forint)

  • Egy darab 10 ezer forintos vásárlási utalvány a Nagyvas motorosbolt jóvoltából
     
  • 5x1 darab politikusok arcképével díszített lábtörlő a Szőnyeggyár jóvoltából. Töröld a lábad Gyurcsány vagy Orbán képébe, hogy a kosz méltó helyére kerüljön! (összértéke 5.000 forint, ingyen postázással Csonka-Magyarországra)

  • 5x1 darab kuruc.infós póló a Turánia jóvoltából (összértéke 14.000 forint, ingyen postázással Csonka-Magyarországra)

  • Két dedikált Hungarica-csomag: egy Felvidék nem Szlovákia póló és egy ugyanilyen névre hallgató dedikált CD; valamint egy Székelyföld nem Románia póló és a zenekar tagjai által  dedikált Balladák CD. Részletek itt, a rendelés menüpont alatt (összértéke 7.000 forint, ingyen postázással Csonka-Magyarországra)

  • Egy darab 10 ezer forintos vásárlási utalvány a felsőkategóriás ruhákat forgalmazó hideg büszkeség boltjában, a Vikingben!
     
  • 5x1 darab Szilaj Dobcsoport CD-t (most Kurul Dobosok néven működnek) Szegedi Csanád ajánlott fel olvasóinknak. Aki nem ismerné az együttest, annak itt egy Youtube-os videó. (összértéke 15 ezer forint, ingyen postázással)
Az utalványokat értelemszerűen bármire el lehet költeni a boltban, ha a 10 ezer forintot nem lépi át, akkor ingyen megkapja, ha pedig 10 ezer felett van a kiszemelt termék, csak a különbözetet kell kifizetni. A pólókat a megfelelő méretben, színben szállítják le. Vidéki olvasóinknak az adott bolt postázza a terméket a megadott címre. A 10 ezer forintos vásárlási utalványokat interneten is fel lehet használni, de ilyenkor a postaköltség is beleszámít, nem pusztán a termék ára. A gúnyhatáron kívülre sajnos nincs postázás. Ha a fentieket összeszámoljuk, összesen 26 ember fog nyerni valamit.
Frissítés #1: Időközben kissé változott a Facebook design-ja, így a két fontos adat éppen kitakarja egymást. A megoldás egyszerű: a levélben két képernyőfotót csatoljanak.
Emlékeztetnénk olvasóinkat, hogy a játék március 20-án éjfélkor ér véget, tehát célegyenesbe értünk. Most még érdemes kirakni a linket üzenőfalunkra, ismerőseinket megkérni a klubhoz való csatlakozáshoz. Mindenkinek van esélye nyerni, aki levelet küld a megadott címre!
Korábban írtuk: A játékban azon olvasóink vehetnek részt, akik tetszikelték/tetszikelik a Kuruc.info facebookos oldalát, és ajánlják ismerőseiknek azt.
Természetesen azok se aggódjanak, akik nem regisztráltak a Facebookra, a közeljövőben ugyanis újabb nyereményjátékkal fogunk jelentkezni, amelyben bárki részt vehet.
Melyikre fáj a foga?
Egy három napos szállodai pihenés, a tízezer forintos vásárlási utalványok egyike? Dedikált, névre szóló Hungarica-csomag? Vagy egy díszpéldány a hatalmas botrányt kavart, Gyurcsány képével díszített lábtörlőből? Előfizetés a Barikád hetilapra? Kuruc.infós póló?
Mit kell tenned?
1) http://www.facebook.com/pages/Kurucinfo-hirportal/102575339795074 - ezen a linken nyomd meg a Tetszik gombot, csatlakozz hozzánk és kövess minket, ha még nem tetted volna meg. Erre a facebookos-kuruc.infós oldalra több szerkesztőnk is ír, illetve két olvasónk is segít kirakni a híreket. Itt végre kommentálni, vitázni is lehet.
2) http://www.facebook.com/pages/Kurucinfo-hirportal/102575339795074 - szintén ezen a linken a bal alsó sarokban a Megosztás gombra kattintva ajánlhatod ezt a klubot ismerőseidnek üzenőfaladon, de írhatsz személyesen is nekik. A cél, hogy az ismerőseid közül minél többen csatlakozzanak facebookos oldalunkhoz.
3) Várd meg, míg ismerőseid reagálnak, és a Facebook frissíti az adatokat. Ha már több embert nem tudsz toborozni (célszerű pár hetet várni) küldj egy levelet palyazat(kukac)kuruc.info címre március 20-ig.
A levél tárgya pl. ez legyen: "Játék - 13 ismerősömnek tetszik"
A levél tárgyában (!) írd le, hogy hány ismerősöd csatlakozott a facebookos oldalunkhoz. Hogy hogyan tudod ezt megnézni? Kattints facebookos oldalunkra, itt egy külön dobozban fogod látni, hogy hány ismerősödnek tetszik ez az oldal. Kattints a Profilom részre, és ebben a formában készíts egy képernyőfotót, ezt küldd el a palyazat(kukac)kuruc.info címre. (Képernyőfotó készítéséről leírás ITT és ITT.)
Fontos, hogy látszódjék az ismerősös doboz és a te neved is, mint az alábbi mintaképen:

A játékban résztvevőket rangsoroljuk aszerint, hogy hány ismerősüknek tetszik a Kuruc.info facebookos klubja: az első öt helyezett biztosan nyer. Először az választ az ajándékok közül, aki a legtöbb embert hozta a Kuruc.info facebookos oldalához, végül a második, aztán a harmadik, negyedik majd ötödik helyezett válogat abból, ami nyeremény megmaradt. További 21 (!) embert pedig mi sorsolunk ki, így annak is van esélye nyerni, akinek nem több tucat, hanem csak néhány ismerőse csatlakozott hozzánk Facebookon. (A sorsolás nem közjegyző jelenlétében történik, így az Orsós Rómeó és Eisenberger Dávid-szerű nevek könnyen hátrányt szenvedhetnek... :) )
A játék március 20-ig tart, az ezután beérkező képernyőfényképeket-leveleket már nem vesszük figyelembe. Az ezt követő hetekben e-mailben vesszük fel a kapcsolatot a nyertesekkel, megbeszéljük a részleteket. Természetesen az eredményt monogrammal Facebookon és itt is közzétesszük majd.
Kérjük olvasóinkat, hogy várjanak türelemmel, amíg ismerőseik csatlakoznak a klubhoz. Tehát felesleges 1 nap után levelet írni nekünk, mert később még nőhet a csatlakozók száma. Március 20-a a határidő, tehát célszerű a vége felé megírni az összesített eredményt egy levélben.
Röviden összefoglalva: a palyazat(kukac)kuruc.info címre küldjenek egy képernyőfotót, a levél tárgyában (!!!) pedig írják le, hány ismerősük csatlakozott. Aki nem így küldi a levelet, azt nem vesszük figyelembe a nyereményjáték során! A levelet célszerű március elején-közepén elküldeni, a határidő március 20!
Sok sikert kívánunk!
Kuruc.info főhadiszállás - Atacama-sivatag