Könnyen lehet, hogy nem tudunk többé a Humor-rovatunkba rakni olyan videókat, amiben Titán, Naleksz és Árpi guggoló-elmélkedő pózban rántja le a leplet a Kadhafi-Orbán tengelyről és Vona Gábor sátáni tetteiről, meg a nanorobotokról.
Habár a hirhatter.com-ot lekapcsolták a magyarországi domainszolgáltatónál (állítólag a BRFK áll a háttérben, önkényuralmi jelképek használata szerepel az indokolásban), Árpi blogján írást tett közzé, amiben azt írja, Orbán őt "önálló életre képtelen elmebetegnek, sürgős orvosi ellátásra és lekábítószerezésre szükséges személynek nyílváníttatta". Molnár F. tehát visszakerülhet a "pszichiátriai bűnözők karmai közé" (értsd: ahol fehér köpenyes ápolók arról próbálják győzködni, hogy nem ugrálnak ki nanorobotok a tükörből és nem beszél hozzá a Babiloni Szajha, nyugodjon meg).
A lipótmezei szökevény azt írja, Orbán több tízezer bizonyítékot tüntetett el, amelyek "állami politikai gyilkosságokat" támasztottak alá, szerinte a hatóságok pedig gyógyszeres kezelés alá akarják fogni (mondjuk ez érthető, ha egyszer már megszökött a kezelésről). 
Molnár F. blogja még elérhető. A legolvasottabb cikkek között olyan gyöngyszemeket találhatunk, mint Az illuminátusok eredete és a Föld bolygót irányító hatalom; de ott van még a SZENZÁCIÓ! Orbán házkutatást tartott és elfogató parancsot adott ki a HÍRHÁTTÉR Főszerkesztője ellen a tömeggyilkosságok korlátlan folytatása céljából; és ennek a cikknek a címe is ígéretes: Világkormány, agyprogramozás, rituális kínzások, gyermekrablások és állami kéjgyilkos világhálózatok
A pszichiátriai bűnözést legmélyebben leleplező project főkoordinátor, a keresztyén emberjogvédő így zárja írását: "Egyúttal – mivel ez a FELJELENTÉS már első aktusában is szertepostázásra kerül a Föld bolygó megannyi polgári és katonai titkosszolgálati címére, diplomáciai képviseletére, az ország vezető és nem vezető médiumai, számos civil és nem civil személy stb. számára – biztosítjuk az ország és a Föld lakosait, hogy a házkutatás előtt bejelentett módon és megnövelt intenzitással folytatjuk az Orbán Viktor magyar miniszterelnök vezette gyermekszervkereskedelem és általános szervkereskedelem (azaz emberrablások, gyermekrablások és gyermekgyilkosságok) ügyében a további nyomozásokat."
A vicc az lenne, ha Szalai Annamáriáék komolyan vennék ezt a félnótást, és a médiahatóság eljárást indítana, mert szervkereskedelemmel és emberek százainak megölésével vádolta meg Orbán Viktort Molnár F. Árpád.
Kuruc.info
Korábban írtuk: Molnár F.-nek végre sikerült: elérhetetlen a Hírháttér
Molnár F. Árpád a Kuruc.info felfedezettje, így szívünkön viseljük az "internetes celeb" sorsát. Az Echelon-vértanú már évek óta hangoztatja, hogy elhallgatják és üldözik, Putyin például többször leeresztette már a biciklijének hátsó kerekét, a Moszad pedig mikrohullámú-sütővel próbálta manipulálni a gondolatait, de nem sikerült őt leállítani. Eddig.

A Google is jól ismeri..
Mint ismeretes, Árpi lerántotta a leplet a tömeggyilkos Morvai Krisztináról, az elektrosokkos Novák Elődről és repülőgéprobbantó Orbán Viktorról, közben meg segítőket gyűjtött maga köré, most azonban lehet, hogy házi bohócunk egy darabig nem jelentkezik új videókkal.
 
 
Műsorukban visszatérő elem volt a "világszerte betiltott" szöveg (miközben a YouTube-on és mindenhol máshol évek óta folyamatosan, zavartalanul elérhetők voltak, de ez persze őket nem zavarta), most azonban, úgy tűnik, valóra vált az álmuk.
A Hírháttér internetes oldalán ez a szöveg olvasható: "A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály 2011.02.17-én érkezett felszólítása alapján felfüggesztve." Végre fontos emberek lettek hát Árpiék, s ha közben az ápolók nem vitték vissza az intézeti gumiszobába, biztosan elmondja hamarosan, hogyan tiltotta be őket a babiloni szajha. Addig is ajánljuk pihentebb olvasóinknak Árpi szórakoztató videóit: