Obszcén szavakkal teletűzdelt, helyesírási hibáktól hemzsegő fenyegető levelet kapott a Jobbik elnöke. A párt központjába címzett levelet Izraelben, Haifában adta fel egy Salamon nevű férfi, aki azt állítja, Vona Gábor állandó megfigyelés alatt áll, és a párt elnöke hamarosan találkozni fog vele és barátaival.


Idézet a néhol szinte olvashatatlan levélből:
„Nekünk kitűzöt céltáblák vagytok, és biztos tudod hirekből, hogy mi mindig eltalájuk a célunkat! [...] Mink eskűt megálithatatlan bosszuálok vagyunk […] Azt is ved számitásba hogy mi szadisták vagyunk, es hogy kinozás nélkűl mink nem műkődűnk! A saját rohadt magyar beleiddel leszel megfojtva…”

„Megfogsz rövidesen dögleni, és senki nem fog tudni megmenteni a sorsodtól. Ez egy szilárd ígéret! Már megvan jelőlve a napod a kalendáron!”
Vona Gábor a Jobbik lapjának elmondta, nem ez az első eset, hogy fenyegető levelet kap, de nem száll inába a bátorsága ennyitől. Úgy tűnik, érzékeny területeket érint a Jobbik nemzeti érdekek mentén folytatott politizálása, állapította meg, azt üzenve Salamonnak, folytatják a megkezdett utat. A pártelnök ugyanakkor jogi lépéseket tesz az ügyben.
(Barikád nyomán)