A Kuruc.info elleni erélyes föllépésre, szó szerinti megfogalmazása szerint „pöcegödör-tisztogatásra” uszítja Pintér Sándort az izraeli Naftali Kraus és annak „magyar hangja”, Kardos Péter főrabbi, az Új Élet zsidó felekezeti újság főszerkesztője. A két jómadarat ezentúl csak Kraus-Kardos néven említjük. Közben megtudtuk, hogy ki a „sikszefaló” rabbi.

Naftali Kraus
Naftali Kraus világhálós naplója az elmúlt esztendőkben a hazai zsidóságon belüli szélsőségesen rasszista, magyargyűlölő irányzat, pártpolitikai és vallási küzdelmek szócsövévé vált. De mondhatnánk úgy is, hogy a blog bejegyzéseiben olvasható elképesztő hangvételű áskálódások, gyalázkodások és rágalmak miatt a zsidóságon belüli pletykákra éhes emberek számára valóságos aranybánya. A régi szép időkben Az Újság című, jobbára zsidók írta lapról járta a mondás, hogy „A zsidóság és a gojság öröme az Ojság”. Nos, lassan ugyanez elmondható az izraeli Naftali Kraus által jegyzett blogról is.

Kardos Péter főrabbi
Kraus-Kardos 2010. december 10-ei bejegyzésében igyekezett ráuszítani a Kuruc.infóra, s annak „részeg nyilas” szerkesztőire Pintér Sándor főrendőrt, miután portálunk említést tett egyik korábbi írásának pikáns részletéről. Kraus-Kardos ugyanis világgá kürtölte, hogy a budapesti Nagy Fuvaros utcai zsinagóga rabbiját Zoltai Gusztáv, a Mazsihisz vezére lapátra tette, mert feleségül vett egy zsidó vallásra térített sikszét (keresztény nőt), majd azt otthagyván, összeállt egy újabb sikszével, akit már be sem térített... Kraus-Kardos legutóbbi, a Kuruc.info elleni erélyes fellépést szorgalmazó írására sajnálatos módon csak az elmúlt napokban lettünk figyelmesek, ám reméljük, hogy megkésett válaszunk nem veszített az időszerűségéből.
A Kraus-Kardos-bejegyzésből kiolvasható információ alapján, azáltal megtévesztve írtuk, hogy a fajgyalázó, „sikszefaló” rabbi nem lehet más, mint Radnóti Zoltán, akit egyébként Zoltai korábban szintén eltávolított a Nagy Fuvaros utcai zsinagógából. Csakhogy később a nemzetközi pletykafészek a Pintért ösztökélő bejegyzésében hívta föl figyelmünket a valódi tettes kilétére, s a fentebb hivatkozott bejegyzésében a további félreértések elkerülése végett már egyértelmű utalásokkal közli: a parázna, fajgyalázó, „sikszefaló” rabbi nem Radnóti Zoltán, hanem Darvas István rabbi.

Darvas rabbi, a „sikszefaló”
De nézzük, hogyan „követi meg” Kraus-Kardos – egy kicsit talán a Kuruc.info nevében is – a „sikszefalással” meggyanúsított Radnóti Zoltán rabbit. Közben ne feledjük, hogy a pikáns történet kikürtölője maga Kraus-Kardos, a futóbolond. Úgy követi meg Radnótit, hogy közben „zavaros ügyeiről” beszél, utalván azoknak „pénzügyi” jellegére, majd ütős lezárásként kijelenti, hogy „Radnótit sem lehet a zsidóságban elfogadott normák szerint rabbinak tekinteni, sem tudása, sem viselkedése alapján”. Az már csak hab a tortán, hogy a Kuruc.infót blogja „renoméjának felhasználásával” vádolja. Miféle renoméja lehet egy gyűlölködő, uszító és rasszista hangvételű blognak? Miféle renoméja lehet annak a naplónak, amely nemrégiben – egyéb gusztustalan mocskolódásai mellett – félre nem érthető módon lebuzizta Fröhlich Róbertet, a Dohány utcai zsinagóga főrabbiját?
Kraus-Kardosnak, vagy legalábbis az ikerpáros első tagjának savanyú a szőlő, mert a nevezett internetes blogon és egyéb fórumokon megjelenő gyűlölködő, magyar- és keresztényellenes, a különböző magyarországi zsidó irányzatokat egymás ellen uszító írások miatt végül már a Mazsihisz vezetői számára is kellemetlenné vált. Feldmájer Péter, a Mazsihiszen és rabbikaron belül többekkel egyetértve – ám Kardos Péter szomorúságára – kiebrudalta a fajvédő futóbolondot a hazai zsidó lapok és portálok szerkesztőségeiből. Kraus-Kardos féktelen dühének és mérgének ez utóbbi fejlemény a legfőbb kiváltója. Geduld bringt Rosen – Ungeduld zerrissene Hosen!
Egyébként elég futó pillantást vetni Kraus-Kardos világhálós blogjára, ahol a beköszöntőben az áll, hogy az ikerpáros első tagja „Ma az Új Élet munkatársa, több rovatot vezet az Or-Zse (Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem- Ú. I.) website-ján”. Nos, a fenti állításból semmi nem igaz, mert a futóbolondot, pontosan a kompromittálóan zsidó rasszista cikkei miatt már több mint egy esztendővel ezelőtt maguk a zsidók tették lapátra.
Új Ignác – Kuruc.info