Egységet kell teremteni a többfelé szakadt Magyar Gárda állományai közt – ez ma minden hazafi egyik legfőbb óhaja, és maguk a gárdisták is ezt akarják. A Rongyos Gárda méltó utódja lehet napjaink önvédő mozgalma, ha kellő alázattal szövetséget tudnak kötni a vezetők.

A pesti srácok utódai készen állnak az összefogásra – csak a vezetőkön múlik a szebb jövő
Ma, 2011 tavaszán, egy évvel a Nemzeti Együttműködés Rendszere és a 2/3-os fülkeforradalom győzelme után, pár száz nappal a Pintér-féle két hét lejártát követően szomorúan kell megállapítanunk, hogy hazánk közbiztonsága semennyit sem javult. A magyarok számára vidéken szinte lehetetlen nyugodtan élni, a hazai bűnözők túlnyomó többségét kitevő cigányok erőszakossága semmit sem csökkent a kormányváltás óta. Az ország egyre inkább a harmadik világból ismert szintre süllyed, az állam képtelen megfékezni a bandákba verődött bűnözőket, az egyszerű emberek lelkében a félelem visszatérő vendég lett.
Ebben a helyzetben a nemzeti radikális tábor felelőssége óriási! A Magyar Gárda eddig az egyetlen olyan szerveződés, amely képes a vidéki magyarok számára visszahozni a reményt, hogy számukra is lehet még szebb jövő. A Magyar Gárda Egyesület feloszlatása miatt megszűnt a belső legitimitást is biztosító alapítói jogkör, így a Gárda több részre szakadt. A szétszórt csoportosulások egyike sem bizonyult elég erősnek, hogy integrálja a többit, s megállja a helyét ebben a szörnyűnek minden túlzás nélkül nevezhető társadalmi helyzetben.
Három számottevő Gárda-csoportosulás van, a Vona Gábor által eddig elfogadott, Juhász Tamás vezette Új Magyar Gárda (ÚMG), az Ináncsi József által irányított Magyar Nemzeti Gárda (MNG) és a Dunakanyarban összpontosuló Magyar Gárda Vitéz Sebő Ödön százada, melyet újabban Kerekes Zoltán vezet. A három szervezet gárdistái (vagy inkább vezetői) biztosan számos sérelmet, jogos vagy jogtalan panaszt tudnának megfogalmazni egymással szemben, s mindenkinek megvan a maga igazsága. A Kuruc.info nem akar belemenni a Gárda-szervezetek közötti részletvitákba, félreértésekbe, ám azt mindenképpen szeretné, hogy a tettre kész hazafiakat tömörítő Gárda-szárnyak fogjanak össze az eredeti célkitűzések mentén, és ehhez portálunk véleményeként alább megfogalmazunk néhány konkrét feltételt is.

A Gárdát megálmodó Vonának kulcsszerepevan, de alázattal kell az egységet létrehoznia
A különböző gárdák vezetői, akárcsak a Jobbik elnöksége, tanúsítsanak alázatot, akármilyen sikereket is értek el, hiszen magas lóról nem lehet tárgyalni, ami mindennek az alapja. Vona Gábornak is le kell ülnie tárgyalni pl. Ináncsi Józseffel is. Vona, bár a Magyar Gárda kitalálója és alapítója, nem dönthet már egymaga, figyelembe kell vennie az általa eddig el nem fogadott Gárda-vezetők elképzeléseit, ambícióit is. El kell látogatnia mindegyik Gárda teljes állománygyűlésére, mert az szolgálja a tisztázást. Kiss Róbertnek tudomásul kell végre vennie, hogy már nem ő a kapitánya a saját Gárda-szárnyának sem, ráadásul személye csak akadálya az összefogásnak. Hasonlóan az MNG-ben pedig Vas Zoltán az a befolyásos háttérember, akinek félre kell állnia, pontosabban akit félre kell állítani, hiszen Kiss Róberthez hasonlóan ő sem akar egységet a Kuruc.info információi szerint.
A XVI. kerületi időközi választáson 5%-os eredményt elért helyi Jobbik-szervezet által leváltott kerületi elnök Vas Zoltán sértődöttségből történt kilépése nyomán az MNG rossz szellemévé vált sajnos, a Jobbik-ellenesség zászlósa lett. A Gárda-vezetők Jobbik-tagságát tiltó agymenés persze Kiss Róbertéknél is megjelent már, pedig a pártfüggetlenség hasonlóan álságos dolog ez esetben, mint a liberálisok által erőltetett „világnézetileg semleges” oktatás. A nemzeti radikalizmus intézményrendszerében meg kell találja helyét minden szervezet egymás mellett, s ahogy a Kuruc.info szerkesztőségében is lehet egy gárdista, úgy nem lehet gond a Gárdában sem az, ha valamelyik kapitány Jobbik- vagy épp HVIM-tag.
Vona Gáborék nem sajnálhatják az egybe tömörülő Gárdától az anyagi és más segítséget (pl. jogászi munkaerőt), miként a Kuruc.info is minden médiatámogatást megad az egységre törekvőknek. Biztosan lesznek, akik ellenzik majd az összefogást az „esküszegőkkel”, akik sértettségük vagy titkosszolgálati megbízásuk miatt akadályt gördítenek az egyesülés elé. Őket sújtsa a nemzeti oldal kiközösítése!
Biztosak vagyunk benne, hogy a három Gárda-szárny együttes erővel többet tud elérni, mint külön utakon járva. Az egyre élhetetlenebbé váló vidék és az erkölcsi fertőtől sújtott főváros érdeke egyaránt az, hogy azt az erőt, ami a jelenlegi helyzetben szinte egyedül nyújt védelmet a bűnözői terror által nyomorgatott lakosságnak, a felelős vezetők ne aprózzák el, ne a szélrózsa minden irányába induljanak, hanem egységesen, együttes erővel, szervezetten, a törvényeket – ha nem is tiszteletben, de – betartva (hiszen pl. családos emberektől felelőtlenség is volna elvárni, hogy fejjel menjenek a falnak), határozottan lépjenek fel a magyarok védelmének érdekében.
Gárdisták, legyetek bármely szárnynak a tagjai, tudjuk, hogy szívre tett kézzel nem jelentenétek ki azt, hogy a „másik Gárdával soha”. Akkor pedig nincs mire várni. Lassan egy éve, hogy a két hét ígéretének betartására várnak a magyarok. Az elmúlt egy évben is Ti voltatok azok, akik a magyarok segítségére sietettek, legyen szó vörösiszap-katasztrófáról, árvízről, belvízről vagy éppenséggel leggyakrabban bizony a cigánybűnözés által szorongatott falvak magyarjairól. Mondhat bármit a sajtó, a kormány és annak rendőrsége, elítélhetnek a „független” bíróságok, de a történelem felment minket, ebben biztosak vagyunk.
Egy szó, mint száz: egységet!
Kuruc.info főparancsnokság
Atacama-sivatag
Mielőtt hozzászólna ehhez a cikkhez alul, feltétlenül olvassa el ezt: Kommentálhatók a Kuruc.info cikkei - lesznek, akiket letiltunk (moderálási alapelvek, feltételek). Ha nem nézi meg a linket, megeshet, hogy örökre letiltja valamelyik moderátorunk és nem fog tudni többé hozzászólni.