Bontsa mindenki a köztársaságot minden rendelkezésére álló eszközzel! Mi elkezdtük néhány kalapácsütéssel - írja szerkesztőségünkhöz címzett levelében az a csoport, amely az alább látható képek tanúsága szerint valóban megpróbálkozott a bontással. Levelük:
Tisztelt Kuruc.info!
Ezúton szeretnénk jelezni, hogy egy napos tündöklés után kiigazítottuk az MSZP által emelt „Magyar Köztársaság Kövét”. A mocskos bolsevik árulók kőbe kívánták vésni a sokadik magyar köztársaságot, ezzel azonban van némi problémánk.
Egyrészt az MSZP, amely kardlapozott, fejbe lőtt, nyomorékká vert, becsukatott, megalázott több ezer magyart, és amely kifosztotta, letarolta, eladta több millió nemzettársunk munkájának gyümölcsét, az NE beszéljen szabadságról, köztársasági eszmékről; de főleg, ne féltse a jogállamot. Aki ebben részt vett, örüljön, hogy él.
Másrészt. Akár tanácsköztársaság, akár népköztársaság, akár csak sima köztársaság; ez a név és ez az eszme csak romlást és nyomort hozott a nemzetünkre. Olyannyira, hogy mára a kihalás szélére sodorta ezt a kómában fekvő népet. Magyarország királyság, fennállásának első percétől kezdve, és az is lesz hamarosan újra. Ezért hát bontsa mindenki a köztársaságot minden rendelkezésére álló eszközzel! Mi elkezdtük - néhány kalapácsütéssel.
Sajnáljuk, hogy ilyen körülmények közt mutatkozunk be, de ezt az arcátlanságot nem nézhettük tétlenül, főleg, hogy hatalmunkban állt tenni ellene. Szervezetünk már három éve fennáll, azonban nem szeretnénk a többi nemzeti kezdeményezés sorsára jutni – nevesítve, hogy párfős gittegyletként osszunk észt minden súly nélkül, vagy épp több ezres, ám nem kellőképp szelektált állományt halmozzunk fel, mely aztán lázad, szakad stb. – és így csak akkor lépünk nyílvánosság elé majd, ha szervezettségünk eléri a megfelelő szintet ehhez a feladathoz.
Addig is sok hitet és erőt kívánunk a közös munkához!
Egy lovagrend



Kapcsolódó: A szocik köve