Frissítés a cikk alján.
A libsi Figyelőnet cikkéhez érkezett egy ilyen facebookos kommentár Fritz Zsuzsannától a gyöngyöspatai helyzettel kapcsolatban: "Én sokkal szívesebben laknék egy fedél alatt bármelyik romával, mint maguk közül bárkivel. Ennyi előítéletes hülyeséget együtt...szégyen és gyalázat."
Ez azokra a hozzászólásokra jött válaszként, amikben többen azt fejtegették, hogy miért nem tett a rendőrség semmit a rossz közbiztonság ellen, miért terrorizálták a magyar lakosokat a cigók stb...
De nézzük meg Fritz adatlapját! Ő az, aki annyira gyűlöli az előítéletes barmokat, hogy szívesebben lakna együtt bármelyik cigánnyal (az más kérdés, hogy ő is csak beszél, bevállalni persze nem meri):

Van kérdés?
Friss#1: Megjött az első felajánlás, bár persze csak vicc, nem valódi felhasználó. Nem mintha attól félnénk, hogy élne a lehetőséggel a zsiráf...

A Figyelőnet oldalán persze osztják rendesen:

Mielőtt hozzászólna ehhez a cikkhez alul, feltétlenül olvassa el ezt: Kommentálhatók a Kuruc.info cikkei - lesznek, akiket letiltunk (moderálási alapelvek, feltételek). Ha nem nézi meg a linket, megeshet, hogy örökre letiltja valamelyik moderátorunk, és nem fog tudni többé hozzászólni.