Erősen inog a budapesti Szadesz utolsó önkormányzati intézménye, ezért a liberálisok szoci támogatással újabb és újabb frontokat nyitnak a Janikovszky Iskoláért. Erőt ad harcuknak, hogy Gált a bíróság szabadon engedte, így újabb tőkeerős támogatót tudhatnak maguk mellett.

A legsötétebb szennylapoktól jön a támogatás

A tiltakozás legszélsőségesebb formáit vetik be janikovszkys tanárok és szülők kis csapatának vezénylése mellett SZDSZ-esek háttérirányításával a budapesti liberálisok. Forgalmat akadályozó tüntetés, szakmainak álcázott fórumok, globális aláírásgyűjtés és a kulturáltság alapvető elvárásait
nélkülöző blogolás. Mindebben támogatókra találtak a zsidó sajtóban, rendszeresen ír róluk az Origo, az Index, a HVG és minden nap a kampós orrú gyurcsányista (a VII. kerületből nemrég feleségestől kirúgott) Németh Péter szerkesztette Népszava.
Az Erzsébet körútra szervezett kudarcos tüntetést is hamis színben mutatták be. A talán 300-400 fős tiltakozás résztvevőinek kétharmada kivezényelt diák volt, mellettük kevés szülő, tanár és látványosan magukat szocialista politikusnak mondott bűnözők, mint Szabó "Baszd meg" Zoltán volt országgyűlési képviselő, jelenleg vádlott a Hunvald-perben, valamint a Száva klán egykori tagja, Horváth Csaba.
Miről is van szó valójában? A liberális sajtó egy kiválóan működő iskola bezárásáról, politikai bosszúról, ingatlanmutyiról zeng. Saját hangjuktól nem hallják az igazságot, politikai vakságuktól nem látják a valóságot. Hazugsághoz szoktak, ezért nem is akarják. A saját nyilatkozataik szerint országos hírű, a fővárosban legjobb, kiválóan működő Janikovszky Iskola a helyiek szerint keresettség tekintetében az öt iskola közül harmadik a sorban, teljesítménye alapján az utolsó hely elkerülését tűzte ki célul. Értékét valójában az adja, hogy a Horn család iskolahálózata mellett az egyetlen önkormányzati pénzből működtetett SZDSZ-szellemiségű iskola. Egy olyan hely, ahol kiemelten szó sem lehet nemzetről, nemzeti értékekről, magyarságról, mert a vezető eszme a kozmopolitizmus és törekvés a tökéletes szegregációra.
Tiltakoznak, hogy olyan iskolával vonják össze a Janikovszkyt, ahol szerintük sok a cigány tanuló. Tiltakoznak és leghangosabban kiabálnak azok a liberális zsidó szülők, akik a magyarsággal szemben állandóan a cigányokat támogatták, akik több megértést követeltek a magyarországi cigányok számára. Pedig örülniük kellene, most végre az általuk oly nagyon szeretett és szavakban végtelenül támogatott népcsoporthoz kerülhetnek közelebb. Az általuk szólamokban mindig élesen elítélt szegregáció megszűnne, így zsidó és cigány gyerekek boldog közössége kaphat lehetőséget az együttélés szép példázatára. A Janikovszkyban a látszat kedvéért megtartottak néhány díszcigány családot, beengednek nemzeti érzelemtől mentes magyarokat is, de a bázis a magát helyi középosztálynak mondó erőszakos zsidóság. Megtehették mindezt, hiszen a százmilliókat lopó Gál György nézte ki magának az iskolát. Először a kerületet, majd Varga Márta igazgatót gyűrte maga alá. Utóbbi még élvezte is.
Viszonyuk némileg megváltozott, mikor Gál az igazgatót lecserélte egy ifjú cigánylányra, de érdekközösséget alkotnak a mai napig. Gál gyerekeit kiemelten kezelik az iskolában, Varga Márta hatalma megkérdőjelezhetetlen maradt. A legnagyobb VII. kerületi liberális tolvaj még anyagilag is segítette egykori iskolaigazgató szeretőjét, hogy lakást vásároljon a VII. kerületi Dohány utca 57-ben. Az iskolában az utóbbi hónapban alig van tanítás, bár lehet, hogy a gyerekek fejlődése érdekében nem is baj, ha szüneteltetik az eddig tanításnak nevezett agymosást. Varga Márta vezetésével állandóak a megbeszélések néhány szülő és tanár között azért, hogy az SZDSZ-es tanácsadók által javasolt újabb tiltakozásokat szervezzék. A gyerekek ezekhez készítik el a különböző táblákat, molinókat, transzparenseket. Közben (azok a régi szép idők) csasztuskákat tanulnak. Az irodákban és este az otthonokban külön csapatok dolgoznak a nyilvánosság fenntartásán, valójában félretájékoztatásán. Közlemények, cikkek készülnek, és vannak, akik az állandó (de különböző neveken) blogbejegyzéseken fáradoznak. A gyerekek tanítás nélküli öröme mellett az iskolában továbbra is a Varga Márta-időszakra jellemző félelem az úr. A kevés számú józan szülői felvetést azonnal lehurrogják a szülői munkaközösség zsidó vezetői. A tanári karban dolgozó (magyar érzelmeiket kényszerülten eltitkoló), az igazgatóért harcolni nem akaró pedagógusokat terror alatt tartja az a csoport, amely ideológiailag, érzelmileg, szexuálisan és anyagilag kötődik Varga Mártához. Talán tucatnyi szadeszos szülő és tanár uralja az iskolát, irányítja a zsidó sajtót és teszi tönkre több száz család életét. Mindezt részben a VII. kerületi önkormányzat pénzén, hiszen attól lopják a fizetett munkaidőt, a gépeket és a tiltakozó tárgyakhoz használt anyagokat.
El kell ismerni, hogy istenük üldözött népének e kis VII. kerületi szülői-tanári csapata ügyesen irányítja magára a figyelmet. Következő írásunkban ezért név szerint is bemutatjuk őket, hogy még inkább büszkék lehessenek magukra, továbbá az általuk terrorizáltaknak és megalázottaknak lehetőségük legyen számukra szebb jövőt kívánni.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: