Pár héttel cikkünk közzététele után megnéztük, hol tart ennek a videónak a nézettsége. Igen, jelenleg 8500 környékén áll, míg a fideszes feljelentése előtt pusztán 1460-an látták. A tanulság az, hogy ha valaki plusz nézettséget szeretne, nyugodtan perelje be a Kuruc.infót, kiemelten fogunk foglalkozni vele!
Korábban írtuk: Felkerült a Youtube-ra egy hangfelvétel Vitális István ózdi lakosról még tavaly, amit a Kuruc.info is bemutatott a rövid hírek között. Vitális akkor még csak fideszes jelölt volt, ám azóta Ózd képviselő-testületének tagja, a helyi Fidesz elnöke.
A videó nem érdekelt sokakat, gyakorlatilag alig jutott el az emberekhez: jelen pillanatban 1460-nál jár a Youtube számlálója. A fideszes képviselő azonban feljelentést tett a rendőrségen rágalmazás miatt, az ózdi sünök pedig a Kuruc.info szerkesztői után koslatnak. Ráérnek, Ózdon ugyanis teljesen felszámolták a cigánybűnözést...
Ez is visszafelé sül el
Sem Gyurcsányék, sem Szalai Annamáriáék, sem a többi fideszes nem fogta még fel, hogyan működik az internet világa. Csak emlékeztetőül: a Best of Hitgyüli videót elkezdték töröltetni zsiráfék a különféle megosztókról. Az eredménye az lett, hogy olvasóink segítségével több mint 50 (!) új megosztóra töltöttük fel, s cikkünk jelenlegi olvasottsága 200 ezer fölött jár. Vitális pedig most elérte, hogy a korábbi, egymondatos anyagtól eltérően most címlapra kerüljön. Ha számára ennyire kínos és égető ügy az a hanganyag, amit még 2010. októberében töltöttek fel, akkor az többet érdemel a jelenlegi 1460 megnézésnél nem? Íme:
A hangfelvételen az hangzik el, hogy egy bennfentes, hozzáértő ember merevlemezeket lopott a gyárból, ezeket pedig Vitális Istvánon keresztül adta el. A telefonáló állítása szerint Vitálisnak tudnia kellett, hogy lopott a alkatrészeket ad tovább. Elmondása szerint Vitálisék végül lebuktak, az esetről jegyzőkönyv is készült, ám nem kapott nagy visszhangot az ügy, nem kapta föl a média, pedig érdemes lenne utánajárni. Reméljük, ezen cikkünk hatására most kicsit utána szaglásznak az újságírók, hogy mennyire rohadt az az ózdi narancs.

Jobbra Vitális
Derék rendőreinktől pedig többek között az alábbi emailt kaptuk szerkesztőségi címünkre, Libényi Jánosnak címezve:
Libényi János Úr!
WBY Ltd.-Kuruc.info
Tájékoztatom T. Címet, hogy a fenti számon a Btk. 179. § (1) bekezdésébe ütköző
és a (2) bekezdés b.) pontja szerint minősülő rágalmazás vétségének megalapozott
gyanúja miatt eljárást folytatunk ismeretlen tettes ellen, aki 2010. október 02. napját
megelőző -pontosan be nem határolható- időben, internetes honlapokon a Kuruc.infó-n, Youtube-on és az Index.hu-n Vitális István ózdi lakosra vonatkozóan, olyan valótlan bűncselekményekre vonatkozó állításokat és hangfelvételeket töltött fel, mely a sértettet bűnelkövetőként állítja be.
Az adatlap link (web cim): http://kuruc.info/r/52/67231/
Kérem T. Címet - a Büntetőeljárásról szóló törvény 71. szakasz (1) bekezdés alapján
- az ismeretlen tettes sikeres felderítése érdekében az alábbi adatokat soron kívül
megküldeni szíveskedjen.
1./ A fenti adatlap linken az oldal létrehozója milyen IP címekről jelentkezett fel,
amennyiben a feljelentkezés 6 napon belül nem regisztrálható, úgy a kézhezvételtől
számítva két hét időintervallumban milyen IP címekről jelentkezik fel?
2./ Amennyiben az IP címekről megállapítható a feljelentkező személy kiléte, úgy
ezen személy adatait!
3./ Illetőleg a nem megjeleníthető, rejtett adatokat!
4./ Az adatszolgáltatás után, az oldalt teljes egészében törölni szíveskedjenek!
Gyors együttműködésüket előre is köszönöm!
Gyors együttműködés helyett inkább várjuk Vitális István mobilszámát, lakcímét a szerk(kukac)kuruc.info címre.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó cikkek: