Mazochista olvasónk BencsikTV-t nézett tegnap:
"Kezdem a legfontosabbal" - vigyorog tejbetökként a boldogságban tocsogó Bencsik koma, aki szerint "Schmitt Pál doktori címét jóvá hagyta az egyetem titkos bizottsága". Akik a jelentést mindannyian aláírták, ugyebár. Bencsik, Bencsik, én is kérek olyan LSD-bélyeget, mint a tiéd... Asztmás rohamot kapok a röhögéstől, ha ezt a fantasztikus négyest látom. És mindig tudják fokozni, mert: "Bár még hivatalosan nem tették közzé, félhivatalosan kiszivárgott a hír, a Fidesz már nyilatkozatot adott ki, részéről ezzel az ügy ad acta meg van nyugodva".

Zsuzsi, a megmentő
Zsuzsi is örül, sejtelmesen somolyog, tudta ő, hogy győz az igazság, más eredményt nem is várt: "bíztam benne, hogy az igazság győzedelmeskedik, mert itt kezdettől fogva nagyon átlátszó volt ez az egész, hogy az Elnök Urat ott támadják, ahol tudják, és amiben támadták, abban pedig nem volt igazuk, és ez be is igazolódott. A plágiumvád nem állt meg, annál is inkább, mert szó nem lehet plágiumról egy olyan esetben, hogyha valaki - még ha hiányosan is, még ha formailag nem megfelelő módon is - az akkori követelményeknek azonban megfelelő módon föltünteti a dolgozatában a felhasznált irodalmat".
Zsuzsi nem érti, hogy miért csak a Demokrata Lipótmező-szökevény bandája állt ki egyedül a szegény, igaztalanul vádolt plagizátor mellett. A magát nemzetinek valló média Bencsik szerint is el kell hogy gondolkodjon azon, hogy "nagyon csúnya dolog lapítani, amikor közülünk valaki bajban van. Máskor ezt a bűnt ne kövessük el!" Egyedül Zsuzsi mentette meg a jobboldal becsületét. Bizony. Bandikám, már a Magyar Nemzet is lemondásra szólítja fel ezt a te félistenedet, te ultramesüge. Komolyan mondom, támolyogjatok már ki egy kicsit a szabadba, hátha a napocska meg a friss szellő segít rajtatok!
Kerényi Merlin Imre is örül: "Kérem szépen, a levadászás nem sikerült, megbukott ez az aljas merény, 1992-ben tömegesen és iparszerűen így születtek a kisdoktori disszertációk, ezt állapította meg a bizottság lényegileg, akkor ez így ment, akkor egész mások voltak a követelmények. Túl vagyunk rajta, kész". Döbbenetes. Ezek tényleg azt hiszik, hogy a lobotómián túl nincs élet.
Bucó bölcsen hallgat, nyilván ennek is megvan az ára. A plágiumtéma alatti mimikája azonban mindent elárul: feszülten ül, mint az óvodás, aki elhiszi, hogy ha erősen koncentrál arra, hogy láthatatlan, akkor az óvó néni majd nem veszi észre, és nem kell fogat mosnia a délutáni pihenő előtt. A Károlyi-szobor eltávolításának témájánál láthatóan örül, hogy nem égeti tovább munkatársi közössége.
Gratulálok, Demokrata Kör, megint elkaptátok a szarva közt a tőgyit...
Kapcsolódó: