Azért legalább most, az európai parlamenti választások előtt szembesülni kellene a ténnyel: az az Európa, amely után mi, magyarok is oly sokat áhítoztunk a történelmünk folyamán, immár nem létezik. Teljesen fölösleges a továbbiakban az „európai értékekről” közhelyeket puffogtatni, amikor Európa bennszülött, fehér népessége halálra van ítélve.
A Norvég Statisztikai Hivatal adatai szerint a norvég fővárosban, Oslóban, 15 év múlva a norvégok kisebbségbe kerülnek. Az egykori büszke vikingek utódainak a száma 2029-re a fővárosban 400 ezerre csökken. Az ország egészét tekintve pedig 30 esztendő elteltével jutnak többségbe a bevándorlók.
Oslóban manapság a legtöbb újszülöttet a Mohammed névre keresztelik. De hasonlóképpen sok a Mohammed a kisbabák között Angliában, Walesben, Marseilles-ben, Brüsszelben és Antwerpenben. De már Spanyolországban is a Mohammed a hatodik leggyakoribb név. Egy évszázad múlva Nyugat-Európa legtöbb államában a harmadik világból érkezett bevándorlók leszármazottai többségbe kerülnek.
Zoom
A nem is túl távoli jövőben talán nem kell efféle élméynekhez elhagyniuk Oslót a norvégoknak
Miféle végzetes erő hitette el sok millió európaival, hogy saját hazájukat meg kell nyitniuk az idegen bevándorlók milliói előtt? Miféle kifacsart, hülye logika alapján vesszük lassan természetesnek, hogy Afrika az afrikaiaké, Ázsia az ázsiaiaké, Izrael a zsidóké, csak éppen Európa mindenkié? Kik, milyen érdekektől vezéreltetve ítélték halálra Európa őshonos nemzeteit? És vajon hogyan lehetséges, hogy a világot meghódító, büszke európai nemzetek ilyen belenyugvással menetelnek a végzetük felé?
Mindennek fényében pedig nem kellene-e alapvetően újragondolni a magyar nemzet helyzetét Európában, amely történelmileg egészen rövid idő múltán egy fajilag teljesen kevert, nagyszerű hagyományait elveszített, a harmadik világ kulturális szintje felé közelítő kontinens lesz? A kérdés immár egyre kevésbé az, ki a jobb- és ki a baloldali, vagy hogy mennyi pénzt kapunk az EU-tól, és mennyi pénzt fizetünk az EU-nak. Sokkal inkább arról kellene beszélnünk, hogy akarunk-e egyáltalán ehhez az amerikai mintára létrehozott katyvaszhoz tartozni, melyben a magyarságra is a biztos pusztulás vár.
Perge Ottó - Kuruc.info