1. Transzfóbiaaa!
Nekünk, normális embereknek egyértelmű, hogy aki XY-kromoszómás, az férfi, aki pedig XX-kromoszómás, az nő. A felforgató genderideológia szerint viszont ez nem így van, mert mindenki az, amivel azonosul.
Mi fog történni a kultúrmarxista mocsokban lubickoló Svédországban, ha férfiak tömegesen odaállítanak erre a fesztiválra, mindannyian nőnek vallják magukat, és ezért be akarnak menni? Ebben az esetben mit fognak a szervezők tenni?
Beengedik őket? Akkor hülyét csinálnak magukból.
Elzavarják őket? Akkor bizony a transzfóbia bűnébe esnek!
Zoom
Kreatúra egy berlini buzimeneten
2. „Mit gondoltok arról, ha rendeznénk egy igazán jó fesztivált, ahova a férfiak nem jöhetnének? Ez egészen addig tartana, amíg az összes férfi meg nem tanulja azt, hogyan kell viselkedni” – írta Emma Knyckare svéd humorista a Twitteren.
Hát, ha már szeretné tudni, hogy mit gondolok, akkor elmondom: Emma Knyckare egy gerinctelen féreg.
Hogy miért?
Mert ahelyett, hogy szembenézne azzal a ténnyel, hogy a beözönlő afrikai és közel-keleti migránsok azok, akik nem tudnak viselkedni és követik el a nemi erőszakok elsöprő többségét, inkább polkorrekt módon elkeni a fekáliát, hogy hát úgy általában a férfiak nem tudnak viselkedni.
Nem Olaf a probléma, hanem Ahmed, meg persze az olyan hasznos idióták, mint Emma.
Zoom
3. Mintha lenne itt némi kettős mérce és előítélet…
A férfiak nem tudnak viselkedni, fejtegeti Emma Knyckare.
Álljunk csak meg! Mit is hallunk éjjel-nappal a toleranciabajnokoktól: ne legyél előítéletes, ne vegyél mindenkit egy kalap alá!
Tapasztalat alapján azonban van egy olyan érzésem, hogy ha Emmát megkérdezném, hogy ő vajon megsérti-e a fenti ballib dogmát azzal, ahogyan a férfiakkal szemben kollektív bűnösséget és előítéletet fogalmaz meg, lefogadom, hogy ezt az arcátlan választ adná: ó, dehogy!
Nos, akkor az általa mondottak alapján nem lehet gond, ha én meg ezt mondom: a nők nem tudnak gondolkodni.
Már szinte hallom is a visítását: Szexizmuuus!
Zoom
Emma Knyckare
A Kuruc.info földön járó hölgyolvasóiról feltételezem, hogy mivel nem ingük, nem veszik magukra azt, amit a nők szellemi képességéről írtam, hiszen bizonyára megértették, hogy csupán a kettős mérce leleplezése érdekében vetettem fel ezt a gondolatot.
4. És a buborékvilágon kívül?
Tegyük fel, hogy egyetlen férfi sem megy be a fesztivál területére. Ez azt jelenti, hogy egy rövid időre megoldották a nemierőszak-problémát abban a buborékvilágban, ami Svédország területének kb. 0,000000000000001%-a.
Aztán amikor a fesztiválnak vége lesz, akkor majd ki kell jönniük a buborékvilágból, újra szembe kell nézniük a megoldatlan nemierőszak-problémával, ami Svédország területének kb. 99,999999999999999%-át sújtja.
Hoppá!
Bojkottálni ezt a polkorrekt propagandarendezvényt!
Mivel ez a férfiakat kollektíven kitiltó fesztivál nem más, mint a kultúrmarxista fekália elkenése a valósággal való szembenézés helyett, ezért remélem, hogy egy magára valamit is adó nő be nem teszi a lábát erre a propagandarendezvényre, ezzel is kimutatva, hogy Emma Knyckare tehet egy szívességet.
Hidra - Kuruc.info