Budaházy Edda
„Szimbolikus dolog számomra ez a kukaügy. A magyar nép, amely az évszázadok folyamán az Isten, Haza, Család vagy a fennkölt turulmadár alakját tűzte zászlajára, ma úgy tűnik, inkább egy kukát hímezne oda. Mert pusztulhat minden, de ha a kukáinkhoz nyúlnak, azt nem hagyjuk!”
Egészen megdöbbent az utóbbi napok hisztériája, ami a médiából és egyéb helyekről áramlik felénk. Most a támogató levelekről nem nyilatkoznék, mert szerencsére olyan is szép számmal akad, inkább azokhoz szeretnék szólni, akik ész nélkül kritizálják a március 15-én este demonstráló fiatalokat. Érdekes hallani, hogy ebben az országban mindenki csak az égő szemétkukákról tud beszélni, mintha ez volna a dolgok lényege.
Már hallom is a kórust, hogy hát „nem ez a megoldás” meg „miért kell kukákat felgyújtani”... Akkor kérem szépen mi a megoldás? Mert megoldást nem mutat fel senki, hiszen mára hova jutottunk a békés utakkal? Mert azt ugye nem gondoljátok, hogy az, hogy nincs vizitdíj, gyógyír a bajainkra? És ha 2010-ben megint elcsalják a választást? Akkor is majd az alkotmányos megoldásokat fogjátok szajkózni, ami bizonyítottan nem vezet eredményre?

Magyarok nyila Budaházy húgának kezében.Harcossága "férfiakat" megszégyenítő
Hogy építkezni kell, azt én is tudom, több mint 10 éve magyar hagyományokkal foglalkozom magam is, és a tüntetők zöme sem kukagyújtogatásból keresi a kenyerét. Az építkezés nem zárja ki a harcot.
Azok az emberek, akik a médiából szerzik az információikat – mert ki nem mennek, hogy a saját szemükkel megnézzék az eseményeket –, tudhatnák, hogy ezeket a kiragadott jeleneteket fogják mutatni, pedig nem ez volt a jellemző! Hogyhogy nem érzitek, hogy amíg egy perc alatt is milliárdokat lopnak el tőlünk, akkor a szócséplésből és a petíciók irogatásából meg a morális álldogálásból nem lesz változás? Azok az eszközök, amikhez a radikálisok nyúlnak, ősidők óta beválnak.

„De hát nem azok a szegény rendőrök az ellenségeink” – szinte hallom. 1956-ban miért nem sajnáltátok a Molotov-koktéllal felgyújtott katonákat, magyarok? Pedig azok is valahonnan a tajgáról ideszalajsztott, 20 éves kiskatonák voltak, akiknek zöme bizonyítottan azt sem tudta, hogy hol van! Azért, mert egy elnyomó hatalom katonái voltak pont úgy, mint ahogy ezek a rendőrök is azok, akik ha nem védenék ezt a kormányt, már a kukában volna.
„Budaházy egy provokátor.” Érdekes volt Pörzse Sándor műsora az Echo TV-ben, amelyben az egyik betelefonáló BIZTOS forrásból tudta, hogy Budaházy György az MSZP ügynöke, egy perccel később pedig egy másik betelefonáló HALÁL BIZTOS forrásból tudta, hogy a bátyám Orbán embere. Szegény, 82 éves nagymamánk ezt hallgatva negyed órán keresztül próbált betelefonálni – persze sikertelenül –, hogy elmondja: egyiknek sem az ügynöke, ő biztosan tudja, mert ő a nagymamája. Nektek miért nem az a gyanús inkább, aki egy véleményen van bolgár meg orosz urakkal, akiknek egyébként a neve is mutatja, hogy nem magyarok? A szerbek bezzeg nem sopánkodnak holmi lángoló kukákon.
Miért nem lehet elképzelni, hogy valaki a hazájáért aggódik? Hát elvesztettétek a józan eszeteket? Hányok attól a demokráciától, ahol a békesség a legfontosabb dolog. Nem baj, ha az emberek elszegényednek, ha a kismamák a folyosón hozzák világra gyermekeiket, ha eladják a lábunk alól az anyaföldet, ha szüleinket vidéken meggyilkolják, ha tönkremennek a mezőgazdaságban dolgozók, ha az adók az egeket verik, ha az országot elárasztják és szétlopják az idegenek – csak a kukáink megmaradjanak! Hol van itt békesség? Én a fiamat igenis arra tanítom, hogy ha megütik, adja vissza. Mert ez a természet törvénye! Miért a demokráciát véditek, ahol 10 analfabéta leszavaz 9 tudóst? Miért nem a magyar népet foggal és körömmel? Pusztuljon az a demokrácia, ami a férfiakból békés birkákat farag!!! A parlamenti ellenzék pedig a mészárossegéd szerepét játssza, aki lefogja a még ellenállni akaró bikákat.
Égett pár kuka. Hát égjen, lángoljon ez az egész ország, ha kell, hogy megakadályozzuk módszeres kipusztításunkat! Háborúban vagyunk, hát nem veszitek észre? „De az emberek, ha ezt látják, nem állnak majd mellénk.” Na és? Mit foglalkoztok azoknak a véleményével,

akiknek csak a betevő kukájuk számít? Nekünk csak rátok lenne szükségünk, kik értitek e szavakat, mégis ellöktök magatoktól! Apáink, nagyapáink, akik ránk hagytátok ezt a világot, miért pocskondiáztok, mikor a bátorításotokra és az erőtökre lenne szükség?
Szimbolikus dolog számomra ez a kukaügy. A magyar nép, amely az évszázadok folyamán az Isten, Haza, Család vagy a fennkölt turulmadár alakját tűzte zászlajára, ma úgy tűnik, inkább egy kukát hímezne oda. Mert pusztulhat minden, de ha a kukáinkhoz nyúlnak, azt nem hagyjuk!
A magam részéről felajánlok pár ezer forintot a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. javára, nehogy kukák nélkül maradjon ez a város. Csatlakozni lehet a 459-6700-s telefonszámon.
Budaházy Edda