Kertész Ákos, a magyargyűlölő
Kertész Ákos zsidó író a magyarokról azt írta a titkosszolgálati pénzen megvásárolt Amerikai Népszavában augusztus végén megjelent levelében, hogy azok
„genetikusan alattvalók”. Hozzátette, „a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret-furdalást… boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot”.
Képzeljük el az elképzelhetetlent. Van egy arab író, akit Izrael állama a legrangosabb irodalmi díjjal tünteti ki, mellé megkapja Jeruzsálem díszpolgárságát, mire az arab azt írja saját népe, illetőleg a palesztinok elleni népirtásra gondolva, „A zsidó a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret-furdalást…boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, mint tette Magyarországon a zsidó disznó Kun Béla, majd a hasonlóan zsidó disznó Rákosi idején, miközben röfög és zabálja a kóser bélszínt”.
Önök szerint meddig tartana az arab literátor díjainak elvétele?
Vagy mi lenne, ha egy jobboldali író hazánkban írná le Kertész jelzőit a zsidókról? Öt perc alatt hány jobboldali politikus határolódna el a kóser oldal felkérésére? Miközben most a megkérdezett Semjén Zsolt helyettes miniszterelnök némaságba burkolódzik, de talán holnap már megalakítja a KDNP második zsidó tagozatát.
E képzeletbeli jobboldali írót tollba és szurokba hempergetnék, miközben nevét nyugati lapok címoldalán tennék világszerte ismertté.
Ennek most az ellenkezője történik. A végsőkig regulázott nyugati sajtó úgy hallgat, mintha egy cionista csuka parancsára tenné. Kertészt az Amerikai Népszava főszerkesztője, Bartus László azzal védte meg, hogy annak szavaiból „a mély hazaszeretet” érződik ki. Bartust megértjük, mint ahogyan magunkat is: a diktatúra pocsolyájában röfögő zsidóról írt sorainkból a filoszemitizmus süt.
A Magyar Nemzet által megkérdezett balliberális zsidók – Vásárhelyi Mária, Tamás Gáspár Miklós, Andrassew Iván, Para-Kovács Imre – a néma leventét játsszák, amivel még a legnaivabbak előtt is egyértelművé tették: a más esetekben a genetikázás miatti felháborodásuk ócska színészkedés és politikai utilitarizmus. Ha ezután még egyszer ugyanezt meg mernék tenni a velük szemben állókkal, fejbe kellene verni őket Lehel kürtjével.
Abruzzo
Kapcsolódó: