Győri Nemzeti Hírlap, 1941. július 12., eredetiben itt
Rendkívüli érdeklődést kelt a Berliner Börsenzeitung csütörtöki vezércikke, amelyben a bolsevizmus áldozataival foglalkozik. A lap részletes kimutatást közöl arról, hány halálos áldozatot követelt a Szovjetunió területén 1917-től mostanáig a bolsevizmus, ezzel kapcsolatban a következő kimutatást közli:

Katyn, 1943. április 13.
1. Az 1917-1922 közötti időben a GPU autentikus becslések szerint meggyilkoltatott 1,776.393 személyt. Ezek között volt 28 püspök, 1215 pap, 6000 tanár és tanító, 9000 orvos, 54 000 tiszt, 260 000 katona, 11 000 rendőrtiszt, 58 500 legénységi állományú rendőr, 12 950 földbirtokos, 355 250 intellektuális pályán működő, 193 350 ipari munkás és 815 100 földműves.
2. Az 1917-1921. évi polgárháború idején kivégzettek, elesettek és eltűntek száma a teljesen megbízható becslések szerint 1 400 000.
3. Az 1920-21. évi ínségkatasztrófa idején 10 240 000 ember halt meg. Ezek legnagyobbrészt betegek, gyerekek és öregek voltak.
4. Az 1932-33. évi éhínség áldozatainak száma meghaladja a tízmilliót.
5. A Szovjetunió kerek 300 gyűjtőtáborában (a murmanszki vasút, a fehértengeri csatorna, a Volga- és a Don-csatorna építkezéseinél stb.), továbbá a különböző nyilvános nagy „perek” elpusztítottak 8 600 000 embert.
Kereken tehát 32 millióra tehető eddig Szovjetoroszország területén a bolsevizmus áldozatainak száma. Ebben a számban természetesen nem szerepelnek a világ más részein (Magyarország, Spanyolország, Németország, Kína stb.) a szovjetnek áldozatul esett milliók.
 
Titkos zsidó rövidhullámú leadó működik Győrött vagy a környékén (eredetiben itt)
A Baross Szövetség múlt vasárnapi ünnepi üléséről három nap múlva hazug hírt mondott be a londoni rádió magyar bemondója - fel kell kutatni a veszélyes zsidó hírszolgálat fészkét
Hírt adtunk keddi számunkban a Baross Szövetség győri szervezetének a városházán tartott vasárnapi ünnepi üléséről, melyen dr. Közi-Horváth József hatalmas beszédet mondott, és sürgette a keresztény térfoglalás gyorsítását. Beszédében rámutatott a zsidók nemzetközi összetartására, idézve azt a régi, de mindig igaz mondást:
„Ha nálunk egy zsidó pofont kapott, feljajdult rá Berlin, Párizs, London, New York zsidósága, szabadkőművessége és ránk szorította gazdasági bilincseit.”
Hangsúlyozzuk, vasárnap volt a gyűlés, keddi lapunkban számoltunk be róla, és szerdán éjjel a londoni rádió magyarul beszélő zsidó bemondója már beszélt a győri Baross gyűlésről.
Persze légből kapott hazugságot mondott. Azt, hogy „a győri Baross Szövetség, az a suszter, ezer pengős pályázatot tűzött ki olyan filmre, mely a zsidók magyarországi térfoglalását mutatja be.”
Ilyenről ugyan nem volt szó a gyűlésen, bár a gondolat megvalósítása megérne ezer pengőt. Dr. Héjj János, a Baross Szövetség győri elnöke kérdésünkre nyilatkozott az ügyről, s csak alátámasztotta felháborodásunkat, mellyel felvetjük a kérdést és ajánljuk a katonai és rendőri hatóságok figyelmébe: hogyan történhetett, hogy a győri eseményről három nap múlva megemlékezik a londoni rádió?
Csak úgy lehetséges a hírnek a mai viszonyok között két nap alatt Londonban való leadása, ha Győrött, vagy a környéken titkos rövidhullámú leadó működik. Mérhetetlen károkat okozhat a harcban álló magyar nemzetnek és szövetségeseinek az ilyen titkos zsidó hírszolgálat.

Rövidhullámú katonai leadó
Kémkedésnek, álhírterjesztésnek, minden bomlasztó propagandának jó eszköze ez. Felrémlik ennek nyomán, hogy a bolseviki rádió is hogyan kaphatott a múltban és most is elferdített, de feltétlen Magyarországról leadott hazug híreket.

Gázálarcos rádióleadó
Ismételten felhívjuk a hatóságok figyelmét, hogy kutassa fel a zsidó hazugságok fészkét és tiporja el, mint a mérges kígyót. A titokban működő adóállomás bűnöseit pedig figyelmeztetjük, hogy a magyar nemzet türelme is véges, és a hazaáruló aknamunka megkapja méltó és példás büntetését.
A titkos zsidó leadóállomás felkutatásában a nagyközönség is segítségére lehet a hatóságoknak. Különösen a rádió szakemberek figyelmét hívjuk fel erre.
Egyébként a Baross Szövetség elnöksége gondoskodott róla, hogy a londoni zsidó bemondó ötletéből valóság legyen, és reméljük, meg fog születni a magyar Jud Süss, amit régen vár már a magyar közönség.
(Kuruc.info)