A lettországi vörös mészárlásokat a zsidók irányítják
Megszámlálhatatlan a hadifoglyok száma a keleti harctéren - A Csatorna felett 33 angol repülőgép elpusztult
Győri Nemzeti Hírlap, 1941. július 26., eredetiben itt
Berlin. júl. 25. MTI. A véderő főparancsnokság közli: A keleti hadműveletek részben kemény küzdelmek közepette az egész arcvonalon tervszerűen haladnak. Naponta rengeteg hadifogoly és hadianyag kerül kezünkbe. Egyes német harci repülőgépek péntekre virradó éjjel bombázták Moszkva keleti városrészében a Kremltől északra levő katonai berendezéseket. Az Anglia elleni harcban fegyveres felderítésre küldött repülőgépeink kikötő berendezéseket bombáztak a sziget északkeleti részén. Tengeri erőink lelőttek három brit repülőgépet. A brit légierő a Csatorna partja felett csütörtökön is súlyos vereséget szenvedett. Harminchárom repülőgépe pusztult el. Négy saját gépünk elveszett. Brit harci repülőgépek péntekre virradó éjszaka az északnyugati német partvidékre romboló és gyújtó bombákat dobtak. A támadásnak a polgári lakosság körében halálos áldozatai és sebesültjei vannak. Katonai károk nem keletkeztek. Éjszakai vadászaink lelőttek két támadó brit repülőgépet.
Stockholmból jelentik, hogy svéd lapok közlése szerint a szovjet csapatok Lettországból történt kivonulásuk előtt halomra mészárolták a lett lakosságot. A mészárlásokban zsidók is részt vettek.

Szovjet bevonulás Rigába, 1940. június
 
Bolti lányok, gyári lányok, kis cselédek megváltása a házassági törvény (eredetiben itt és itt)
A szegénysége, a mindennapi kenyérért való remegése elsősorban teszi a szegény bolti lányt, gyári lányt és kis cselédet kiszolgáltatottá. Csak ők, ezeknek a lányoknak százai, ezrei tudnák elmondani, hogy milyen hősi harcot kellelt sokszor megvívniok a tisztességükért, tisztaságukért. Csak ők, meg a rendőri krónikák tudnák elmesélni, hogy hány szegény lány lelt a harcban vesztes, hánytól rabolta el a szegény lánynak legbecsesebbjét, a tisztaságát, ártatlanságát a szőröskezű feljebbvaló, aki mindig előszeretettel nyúlt a neki kiszolgáltatott fehér nő után. A négerek mohósága lappangott nem egy zsidó kenyéradóban, a négereké, melyek a meglincselésnek is kitéve magukat, rohanják meg állati szenvedéllyel a fehér nőt, ha erre alkalmuk van.
De minálunk nem divat a lincselés. Itt mindeddig büntetlenül garázdálkodtak a bolti lányok, gyári lányok és a kis cselédek világában nemcsak a feljebbvaló zsidók, - sajnos akadt keresztény is persze - hanem a zsidó fiatal urak is...
Ifjúkori emlékeinkből tudjuk, hiszen zsidó iskolatársainktól nem egyszer hallottuk kéjes mosolygással, hogy anyám csak csinos cselédlányt fogad nekem... A bolti lányunk fiam, jó bőr…
Felnőttek és zsidó kamaszok rontották, rongálták a szegény magyar családok féltett virágait, lányait. Ezek tények, ezek nem heccelődő állítások, hiszen azok tudják legjobban állításaink igazságát, akikről beszélünk.
Egyéni tragédiák, ablakon kiugrások, vízbeugrások, mérgezések, öngyilkosságok, a statisztikai hivatal kimutatása szerint több tízezer félzsidó törvénytelen gyermek, aztán a tiszta falusi házba hazahurcolt nemibajok jelzik útját a kiszolgáltatott szegény lányok kálváriájának. És még egy veszedelem: a flancra való rákapás, a könnyelmű élet csábítása, a színes rongyok, selyemharisnyák, mellyel a bordélyházak poklának útját terítették be a csábítók... Ne álszemérmeskedjünk: így volt!
Éppen ezért az egész nemzet hálás lehel a kormánynak, hogy az igazi keresztény erkölcs és magyar fajtánk régen védelemért kiáltó ügye nevében törvényt hoz most a magyar törvényhozók testülete azok ellen a zsidók ellen, akik kinyújtják a jövőben aljas kezüket a magyar lányok felé, vagy másnak megszerzik magyarán: kerítik a magyar lányokat.
A törvény nemsokára életbe lép. Most aztán rajtatok a sor, magyar bolti lányok, gyári lányok, kis cselédek!
Vigyázzatok. A törvényben ez áll: aki tisztességes keresztény nőt csábít el…
Ez a szó máris rést ad a zsidóknak. A zsidó, ha el engeded magad csábítani, hamis tanúkkal és minden körmönfont módon rád fogja majd bizonyítani, hogy már nem voltál tisztességes...
Vigyázzatok, keresztény magyar lányok: kényesen vigyázzatok jó híretekre, válogassátok meg barátnőiteket, őrizzétek tíz körömmel is ártatlanságtokat, hogy semmiféle zsidó ravaszság be ne tudjon titeket fonni, meg ne tudjon szédíteni! Mert ha egyszer odaadjátok magatokat, végetek van, a zsidó ki fog bújni a büntetés alól, mert ha egyszer elvesztettétek az ártatlanságtokat, a zsidónak könnyű a dolga, akad pár jóbarát, vagy fizetett hamis tanú, aki meg is esküszik, hogy már ővele is kedvesek voltatok.
Bolti lányok, gyári lányok, kis cselédek: ne féljetek semmitől, ha a zsidó, kihasználva helyzeteteket, meg akar keríteni, fussatok a törvényre, jelentsétek fel, és a törvény elbánik vele!
Felrobbant a „töltőtoll” egy bősi gyermek kezében
1944. július 26., eredetiben itt és itt
Súlyos szerencsétlenséget okozott az elővigyázatlanság Bős községben, ahol a legutóbbi ellenséges átrepülés alkalmával robbanó töltőtollat is dobtak le az angolszászok.
Egy ilyet talált Sós Flórián 17 éves fiú, és ahelyett, hogy érintetlenül hagyva a csendőrséget értesítette volna, felvette és csavargatta. Közben az felrobbant, és a fiú ujjai végeit összeroncsolta.
A győri mentők kötözték be a vigyázatlan fiút.

Robbanó töltőtoll
(Kuruc.info)