2020. április 10., péntek, Zsolt napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:45 Határozatlan időre meghosszabbítják a kijárási korlátozást, Orbán még nem látja a fényt az alagút végén09:30 Több tucat "koronavírusos" kamuportált számoltak fel09:11 Lezárják a Margitszigetet09:00 Dzseniferek egyik álomlovagja nem elégedett meg a szóváltással, szúrt is a Rákóczi úton08:55 Moszkva és Rijád megegyezett a csökkentésről, Mexikó meghiúsította az OPEC+-alkut08:40 A határon át ingázók helyzetét is rendezte a nyolcadik román katonai rendelet 08:05 Meghaladta a másfél milliót az igazolt fertőzöttek száma a világon07:52 Krisztus kereszthalálára emlékeznek a keresztények07:41 Meghalt 11 krónikus beteg, 1190-re emelkedett az azonosított fertőzöttek száma07:32 Ötezer éve luxuscikknek számítottak a díszített strucctojások06:55 Kötelet is készített a neandervölgyi ember22:47 Azért nincs koronavírus, mert a Biblia nem írta meg - fény derült a borsodi járványszakértő fő érvére22:24 Kásler: mindig a legrosszabb variációra készülünk21:53 Franciaországban 12 ezer fölött a halottak száma, a kórházi súlyos betegeké csökkenőben21:36 Újabb csalási módszerre figyelmeztet a kibervédelmi intézet
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Antimagyarizmus ::

Kérdezze meg Péterfalvit: Miért csak a buzik jogait védi a mi pénzünkön? + Mobilszáma

Reklám


A valótlanságok terjesztéséről is ismert Péterfalvi Attila "adatvédelmi biztos" (értsd: homárok, szocionisták, ávósok adatainak védője) nem tudja megtagadni "másságát", így többek közt a tv2- egyik műsorában azt hazudta, hogy a Jobbiknak és szimpatizánsainak tilos fotózni a buzeránsok hétvégi parádéját.

Ez azonban nem igaz. Meghirdetett, közterületi rendezvényen és általában közterületen mindenki szabadon fotózhat. Egyébként éppen erre hivatkozva közölt számos fotót az őszi felkelés résztvevőiről a szocionista sajtó.

Péterfalvi buzivédelmi biztos nemcsak hazudni szokott, október 23-a után például arra biztatta a kórházakat, hogy adják ki az ÁVH-nak a sebesült felkelők adatait, több embert elhurcoltak miatta. Bánó, Orosz Jozefina és Buzerikusz kedvelt és feminin interjúvendége korábban azon nyafizott, hogy Schmidt Mária híváslistája közlése alapján személyiségprofilt lehet összeállítani és szigorú büntetést követelt lapunk ellen. Az nem zavarja, hogy a magyarellenes titkosszolgálat jobboldaliak tömegét hallgatja le törvénytelenül, politikai alapon, híváslistáikat elemzi, személyiségprofilokat állít össze róluk stb.

"Jogvédő"  Attila mélyen kussolt és soha nem követelt büntetést a "jogállamiság" olyan megnyilvánulásai kapcsán, mint az október 23-i tömegbe lövetés, magyarok megvakítása, politikai foglyok kínzása, gyurcsányi választási csalás, pártok törvénytelen adatgyűjtése, közérdekű adatok meghamisítása és a cigányterror napi megnyilvánulásai... Egyáltalán: nincs az a szélsőséges, aberrált ballib műsor, ahová biztos elvtárs ne rohanna be baromságokat beszélni és megerősíteni a rezsim propagandáját. Péterfalvi folyamatosan és következetesen a dikatúra embereinek , deviánsoknak, bűnözőknek ilyen-olyan jogairól ajvékol tömeges hatalmi jogsértések, harmadik világbeli módszerek eluralkodása idején, de szinte soha ki nem nyitotta evő és vakeroló szervét az őt eltartó közmagyarok, magyar családok érdekében.

Igazi, tőrölmetszett szemétládával van dolgunk, ezért privát mobilszámát ismét közzétesszük: 36-30-445-0703. Figyelem: felhívása, és mint belőlünk, rajtunk élősködő állami hivatalnok felelősségre vonása teljesen törvényes és mindenkinek jogában áll. Kérdezze meg tőle, miért csak a buzik jogai fájnak neki.

Félősebbek persze telefonálhatnak neki azonosíthatatlanul az internetről is (pl. Skype-ról, ha az egyenlegüket feltöltik, vagy hasonlók a voipszolgaltato.lap.hu-n).


Jéney Szabolcs - Kuruc.info

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready