Hegedűsné Kovács Enikő országgyűlési képviselő Facebook-oldalán hívta fel arra a figyelmet, hogy a múlt héten Czeglédi János, a Jobbik budapesti elnökének felkérése alapján a fővárosi választmány alelnöknek választotta meg. Hegedűsné feladata a fővárosi elnök és a regionális igazgató munkájának segítése önkormányzati szakpolitikusként többek között oly módon is, hogy folyamatosan koordinálni kíván a kerületi, fővárosi képviselőink és az elnökség között.
Az alelnök kiemelte: célja Budapest "jobbik" hangjának megszólaltatása az Országgyűlésben, majd hozzátette: meggyőződése, hogy komoly kihívás, de ugyanakkor komoly lehetőség is áll előttük.
"A főváros lakossága a magyar nemzet része, de országos politikánk meghatározásakor azt tapasztaljuk, hogy azok az üzenetek, amelyeket megfogalmazunk, Budapesten csak részben érnek célba. Egyértelműsítenünk kell, közérthetővé kell tennünk irányvonalunkat, Budapest-politikánkat" - húzta alá, majd leszögezte: céljuk a közösségünk megerősítése, felvirágoztatása, egy szebb jövő építése a fővárosban.