A rendőrök a helyszínen elfogták azt a férfit, aki egy csepeli lépcsőházban életveszélyes sérülést okozott egy ott lakó, középkorú férfinak.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya nyomozást folytat J. Márk 22 éves budapesti lakos ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
A férfi 2016. április 30-án 22 óra 50 perc körül megjelent egy Budapest XXI., Bánya utcai házban, ahol kiabálni kezdett. Az ott lakók közül többen kimentek a folyosóra, hogy őt lecsillapítsák, illetve elküldjék onnan. J. Márk az első emeleti lépcsőfordulóban az egyik őt nyugtatni akaró, középkorú férfit olyan erővel ütötte meg, hogy legurult a lépcsőről. A mentőszolgálat munkatársai a férfit kórházba szállították, ahol megállapították, hogy életveszélyes sérülést szenvedett.
A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.
(Police.hu)