A debreceni rendőrök a Böszörményi úton történt halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését várják.
A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 09010/1948/2016. bűnügyi számon halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. június 1-jén 2 óra 45 perc körül egy személygépkocsi Debrecen, Böszörményi úton egy négyfős társaságból elütött egy férfit és egy nőt. A fiatal férfi a helyszínen életét vesztette, míg a nő súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset után a társaság másik két tagja elhagyta a helyszínt, a rendőrök a körülmények tisztázása érdekében várják jelentkezésüket.
A Rendőrség kéri továbbá annak a fehér színű furgon sofőrjének a jelentkezését is, aki a balesetet észlelte, a helyszínen megállt, azonban a rendőrök megérkezését nem várta meg, onnan elhajtott.
A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki a balesetet látta vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy hívja telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es számot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.
(police.hu)